2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 26 پست
خوب استوری بی احترامی میذاشت واسه خواهر شوهرم...شوهرم گفت نمخام شمارشو داشته باشی☹

اگر برای شما میذاشت بعد بقیه هم همین رفتار رو میکردن قطعا میگفتن رابطه جاریها به ما ربطی نداره.شمارشو سیو کن علت رو هم محترمانه بگو ...خودتو به خاطر هیچکس خراب نکن

اً

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر برای شما میذاشت بعد بقیه هم همین رفتار رو میکردن قطعا میگفتن رابطه جاریها به ما ربطی نداره.شمارش ...

منم به شوهرم گفتم به من که بی احترامی نکرده میگه دوس ندارم شمارش تو گوشیت باشه😐

مگه بچه آیی که برات تعیین تکلیف کنه !!!بگو منم خیلی چیزا دوس ندارم ولی بهت احترام میگذارم و کاری ندارم 

ازت بزرگتره،؟!

اً

اشتباهه اگه راجب تو میذاشت خواهرشوهرت هم همینکارو میکرد  فکر نکنم

خودتو قاطی این کاراشون نکن 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
اره ۸ سال

خب دیگه بدتر 

بگو بزرگتره بی احترامی نمیکنم باهاش 

ولی عزیزم کلاااا رابطه رسمی همراه با احترام با تمام اعضای خانواده شوهر داشته باش مگر اینکه ثابت بشه بهت خیلی خانم و خوب هستن میشه رابطه رو صمیمی کنی

اً

چقدر رابطتون خوبه که این مسائل براتون غیرعادیه.  ما که کلا همو بلاک کردیم 

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.