ladynasim مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 581 عنوان تولد پسرم 56 بازدید | 5 پست هفته دیگه تولد پسر چهار سالمه،براش کادو چی بخرم که هم جدید باشه هم جالب؟؟ من همان چیزی هستم که هستم و از این بابت شرمنده نیستم... 1400/07/15 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رامیلا۴۸_بودم عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 282 پسر بچه ها عاشق اسباب بازی ان...شاید بقیه وسایل برا ما جالب باشه ولی برا بچه ها نه...ماشین اسباب بازی براش بگیر...یا اگه وسعت میرسه ماشین شارژیبرا تولد پسربرادرشوهرم ، شوهرم ماشین شارژی براش گرفت اینقدر ذوق کرد که نگو تو بدونِ من مرا کم داری...من ولی بی تو جهانم خالیست
ladynasim مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 581 پسر بچه ها عاشق اسباب بازی ان...شاید بقیه وسایل برا ما جالب باشه ولی برا بچه ها نه...ماشین اسباب باز ... ماشین شارژی داره دو تا،اینقدر چیز میز داره واقعا دیگه نمی دونم چی بخرم من همان چیزی هستم که هستم و از این بابت شرمنده نیستم...
دخترکروانشناسی عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 3303 پازلدوچرخه اسکیت بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال یا ۴۰ سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
رامیلا۴۸_بودم عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 282 ماشین شارژی داره دو تا،اینقدر چیز میز داره واقعا دیگه نمی دونم چی بخرم برو اسباب بازی فروشی بلاخره یک چیز جدید و جالب به چشمت میاد😂 تو بدونِ من مرا کم داری...من ولی بی تو جهانم خالیست
ladynasim مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 581 برو اسباب بازی فروشی بلاخره یک چیز جدید و جالب به چشمت میاد😂 رفتم بابا با خودشم رفتم همش می گه نه نه من همان چیزی هستم که هستم و از این بابت شرمنده نیستم...