2777
2789
عنوان

دوست بی معرفت

99 بازدید | 7 پست

دوستم بیست سال همسایه بودیم...روی ی نیمکت تا پیش دانشگاهی مینشستیم خونشون رفت ی شهر دیگه...با دوست پسرش کات کرده بود هرررر روز ساعت ها زنگ میزد درد و دل گریه و چس ناااااله کارای دانشگاهش شارژ بخر با من بود...منو فرستاد ی ساعت با پسره صحبت کردم...بعد یهو دیدم ی روز پسره منو از پیجش انداخت بیرون بهش گفتم گفت نمیدونم ولش کن...ی چند روز بعدم دیدم منو بلاک کرد دوست پسرش بهش گفنم چرا این ایطور میکنه مگه من چیکارکردم گفت شاید دستش اشتباهی خورد!! بعد من دیدم دیگه دوستم نیستش زنگ نمیزنه بهم ی چند روزیه و حالشم خیلی خوبه و انلاینم هست همش برام عجیب بود این هر روز زنگ میزد گریه بعد با ی پیج دیگه نگاه کردم فهمیدم برگشتن به هم منو بلاک کرد دیگه گفتم خیلی کارت زشت بود من واقعا خوشحال میشدم گفت برو بابا الکی قضاوت نکن حدی دا ع من اصن پیجشم ندارم دیگه حارذ دروووغ  خودم داشتم میدیدم ...اومدن این شهرمون سر بزنن نیومد منو ببینه با باقی دوستام رفت بیرون...حالا هم دیگه استوریامو اصن باز نمیکنه...خداییش فازش چیه؟

زیادی بزرگش کردی فکر کرده میتونه راحت ازت سوءاستفاده کنه بعدم بندازت دور ... خیلی تلخه ولی حالم بهم زنن اینجور ادما 

همون بهتر بره دیگه برنگرده باهات ... به نظرم اگر یک ذره هم برای خودت ارزش و احترام قائلی کلا حذفش کن از زندگیت و همه جا کلاا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی بزرگش کردی فکر کرده میتونه راحت ازت سوءاستفاده کنه بعدم بندازت دور ... خیلی تلخه ولی حالم بهم ...

دیگه ذره ای نه خودش نه دوستای دورش برام اهمیتی ندارن منم از این شهر دارم میرم تا چند ماه دیگه اما خودشو خوب نشون داد

اصلاااا خیلی ادم پست و پفیوز و نمک به حرومیه 

بهترین کار اینکه کلا بندازیش دور عزیزم 

به جای اینکه اعصاب خودتو خورد کنی و ناراحت شی 

شمارش و اکانتشو حذف کن 

حتی از پیج خودتم بندازش دور 

اگر پیام داد هم کلا جواب نده

دیگه ذره ای نه خودش نه دوستای دورش برام اهمیتی ندارن منم از این شهر دارم میرم تا چند ماه دیگه اما خو ...

به هرحال باید از این قضیه درس بگیری که برای هرکسی با تمام وجودت وقت و انرژی خرج نکنی 

اولویتت اول خودت باشه بعد بقیه 

چه خوب که داری میری 

کلا شمارتم به نظرم عوض کن پیدات نکنه دیگه 

دخترا خیلیاشون خیلیییی نامردن و بی معرفت

ببین این فارغ از جنسیت به ادما ربط داره 

کلا ادمای زیادی تو جامعه ی الان همینن 

تا وقتی براشون سود داری پیگیرت هستن ولی بعدش میندازنت دور 

پس سعی کن کلا اول اینکه دیگه برای هیچ دختر یا پسری اینقدر وقت و هزینه و انرژی نگذاری 

و دوم اینکه هرجا دیدی کسی داره ازت سوءاستفاده میکنه از زندگیت حذفش کن