2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من خودم هستم سوالتو نمی‌پرسی همون اول ما می‌ریم

راضی هستی‌.

کنکور دادی

شغل داری

چجور رشته ایه

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗

دخترداییم بود

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

راضی هستی‌. کنکور دادی شغل داری چجور رشته ایه

من رشته مورد علاقم فیزیک بود به اصار خانواده اومدم ولی در هر صورت فیزیکو کنار رشتم دارم میخونم و درس هایی که توی این ترم داریم باعث شد کامپیوتر برام جالب بشه پس ناراضی نیستم از رشتم 

اره کنکور دادم 

هنوز دانشجوام ولی دارم روی برنامه نویسیم کار میکنم که پروژه بگیرم چون خیلی از برنامه نویسی میشه پول دراورد 

رشه ایه که باید براش وقت بزاری باید زیاد تمرین کنی زبانتو قوی کنی و مهارتاتو همواره تقویت کنی و خودتو به روز نگهداری توی کد زنیم باید صبر وحوصله داشته باشی

فامیلمون بوده.

کنکورنداد

خودش دوست داشت رشتش رو

الانم مهندسی کامپیوتردانشگاه ازاددرس میخونه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من رشتم فنی بود عزیزم بعدشم نرم افزار خوندم. سوالی داری بپرس

میخاستم بپرسم الان شغل دارید.رشته خوبی هست.کار پیدا میشه 

من رشته مورد علاقم فیزیک بود به اصار خانواده اومدم ولی در هر صورت فیزیکو کنار رشتم دارم میخونم و درس ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی و جواب کاملی دادی♥️♥️🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥰

فامیلمون بوده. کنکورنداد خودش دوست داشت رشتش رو الانم مهندسی کامپیوتردانشگاه ازاددرس میخونه

ممنونم♥️♥️♥️♥️🙏