2777
2789
من چی میتونی بگی کی باردار میشم و جنسیتش چیه؟

هر وقت تمرکز ذهنیت رو از رو مسئله بارداری برداری، جنسیت هم باید چهره ت رو ببینم، بیشتر میخوره پسر باشه

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن
حست میگه من با اونی که مد نظرمه ازدواج میکنم؟ با خودش در ارتباط نیستم

اگه موقع دعا برای رسیدن بهش احساس آرامش و اطمینان داری، بهش میرسی،از خدا بخواه شرایط ازدواجتون رو فراهم کنه و حست رو اون موقع ببین.

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه موقع دعا برای رسیدن بهش احساس آرامش و اطمینان داری، بهش میرسی،از خدا بخواه شرایط ازدواجتون رو فر ...

اره احساس آرامش رو که دارم

خب شما که میگی حستون دراین مورد درسته😁😁میشه بگید 

حستون میگه میشه یا نه؟

و اینکه میتونی بگی چند وقت دیگه ازدواج میکنم؟

با این مورد که مدنظرته؟ اگه موقع دعا حس خوب داشته باشی بزودی با همون مورد ازدواج میکنی.

غیر از اون هم، اگه راحت بگیری خیلی زود. 

اره احساس آرامش رو که دارم خب شما که میگی حستون دراین مورد درسته😁😁میشه بگید  حستون میگه میش ...

یعنی اطمینان داری که خدا داره تایید می‌کنه خواسته آن رو.پس میشه.

ببین آدم وقتی یه چیزی رو از خدا میخواد که قراره نشه یا به صلاح نیست،دلشوره میگیره،حس دعا نداره،

با این مورد که مدنظرته؟ اگه موقع دعا حس خوب داشته باشی بزودی با همون مورد ازدواج میکنی. غیر از ا ...

موقعی که دعا میکنم دلشوره ندارم 

ولی خوب من کلا یه آدم استرسیم😁😁

برعکس وقتی میخونم یه حس راحتی دارم