2777
2789
عنوان

امپول سه ماهه....

53 بازدید | 4 پست

خانوما من چندین ماهه امپول جلوگیری سه ماهه میزنم بعد از زدن دومی دیگ پریود نشم و خیلیا میترسوننم خون لخته میشه داخل بدنت خون لخته میشه تو مغزت میمیری 

چون من وقتی سزارین کردم خون لخته شد تو بدنم تا حد مرگ هم رفتم تا چند روز بعد از زایمانم امپول میزدم ک خون رقیق شه کیا میزنن و پریود نمیشن دکتر رفتین دکتر چی گفته؟؟؟؟؟

منم دیشب تحقیق میکردم همه گفتن عوارض داره استفاده نکنم  ای یو دی بزار

اصلا نمیتونم تحمل کنم چیزی بزارن تو رحمم یه نفر گفتن گذاشت موقع رابطه شکست باردارشد یه نفر هم بهش نساخت همش دردو خونریزی داشت هرماه هم باید بری سونو و چکاب و نشکسته باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلا نمیتونم تحمل کنم چیزی بزارن تو رحمم یه نفر گفتن گذاشت موقع رابطه شکست باردارشد یه نفر هم بهش نس ...

اره این دردسرا رو هم داره

ن بابا چجور بشکنه

فقط جابجا میشه

منم نمیدونم چ کنم شوهرمم رعایت نمیکنه

♥️💞
اره این دردسرا رو هم داره ن بابا چجور بشکنه فقط جابجا میشه منم نمیدونم چ کنم شوهرمم رعایت نمیکنه

منم شوهرم کاندوم بدش میاد حقیقتا حوصلع قرص ندارم یه شب یادت رفت فنا رفتی برا همین سوزن میزنم