2821
2789
عنوان

شستشو گوش

58 بازدید | 2 پست

چهار پنج روزه گوشم جرم گرفته چندشب پیش رفتم دکتر قطره داد الان بدتر شده سوت میکشه گوشم

باید برم شستشو بدم کسی جایی میشناسه تو تهران امروز باز باشه چندتا بیمارستان زنگ زدم گفتن دکتر نیست

؟؟؟؟

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توی مطب هم میشه شست ، کجای تهرانی؟؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2824
2823
2791
2779
2792