2777
2789
عنوان

کرونا تا چند روز روی کتاب می مونه

77 بازدید | 13 پست

کتاب خریدم  نیازدارم استفاده کنم بااینکه جلدشو ضدعفونی کردم اماچون کتابفروشی کتاب و ورق زد برای دیدن قیمت میترسم کرونا بگیرم.چند روز باید بگذره؟ 

وا

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسواس نداشته باش چند ساعت بذار تو محیط..

کرونا فقط از تنفس میاد از اجسام نیست .

نمیتونه اونجا زنده بمونه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ول کن تو رو خدا  من که از اولش همه چی استفاده کردم  آخرم از راه تنفس گرفتم  نه ...

درست مثل پنیر و شستم پفک و همه چی اخرم گرفتم🥺🥺😄

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
سشوارم بگیری داخل برگه هاش خوبه سشوار گرم

نه نمیخواد اصلا ...

باور کن کرونا رو اجسام نمیمونه...

دما جوش کرونا رو نابود میکنه

منم بخدا. اینهمه بشور بشور 

منم چقد وسواس الان دیگه نمیشورم.الکل هم استفاده نمیکنم...

ماسک هم فقط ی لایه میذارم...

دستامم دیگه مثل قبل زیاد نمیشورم