2777
2789
عنوان

عشق ی طرفع

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 40 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بچه ای هنوز.....یکم بیشتر فک کن....زوده برا رابطه و عشق و عاشقی...منم ۱۸ سالمه از نظر خودمم زو ...

درستع ک سنم کمه ولی سختی های این دنیا باعث شدع ک خیلی بیشتر از سنم باشم شعارم نیس😂

😐😐😐😐😐😐 برو درستو بخون😐😂 یعنی از ۱۲ سالگی عاشقشی.. ولش کن میپره از سرت 

وقتی 4سال یه نفر میشع تموم زندگیت چحوری ولش کنم

ت جای من نبودی یختی های منو نکشیدی

عشق زیبا ترین محبت خدا به ادماست که خیلیا اونو ندارن 

عشق وغرور دوطرف یک سکه هستن اگر شجاعتشو نداشته باشی عشقو از دست میدی 

اما به طور کلی سن شما هنوز اینقدر نیست که بتونیم بگیم عشقتون واقعیه پس نمیشه نظری داد اما اگر خودت حس میکنی که عشقت واقعیه شجاعتتو جمع کن وبهش بگو بعدش دیگه بااونه که مذیرای عشقت باشه یا پست بزنه اما بیشتر فکر کن شما توی سن حساسی هستی واگر پست بزنه دچار مشکل میشی همه جوانبو بسنج وتصمیم بگیر 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
درستع ک سنم کمه ولی سختی های این دنیا باعث شدع ک خیلی بیشتر از سنم باشم شعارم نیس😂

میدونم عزیزم

همه ما تو هر سنی باشیم این جمله رو به زبون میاریم..

گاهی اوقات واقعا همین طوره....گاهی اوقاتم اشتبا میکنی....

من خیلی رو سن و سال حساس نیستم بسته عقل و درک طرف داره.....بعضی چیزا رو باید قبل ازین که عاشق بشی و وارد رابطه شی بسنجی.....موفق باشی🌷

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
وقتی 4سال یه نفر میشع تموم زندگیت چحوری ولش کنم ت جای من نبودی یختی های منو نکشیدی

منم چند ساله عاشق یه نفرم....اما چند روزه انداختمش بیرون از زندگیم...چون ارزش و لیاقت منو نداره...اگ میدونی ارزش داره و لایق تو هست برو بش بگو اگرم نه ولش کن...

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
منم عاشق بودم دردشم کشیدم تورم درک میکنم اما یه چیزی میدونم که میگم از سرت میپرهه

نمیدوتم شایدم تو درست میگی و میپره ولی منم 4ساله که هرکار کردم نتونستم فراموشش کنم با مشاورم حرف زدم ولی نشد