2777
2789
عنوان

عشق ی طرفع

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 40 پست
اونا چین؟ من خیلی وقته تو سایتم ولی هیچی از قانون جذب نفهمیدم😬

ببین باید جزو کانالای قانون جذب بشی بهت اموزش میدن به خواستت به صورت معقول برسی

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از این کارا برا جذب یه نفر امتحان کردم نشد🙂

باید ادامه میدادی

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
با پیج خودت خیلی رک بگو من چند وقتیه ازت خوشم میاد خودتو قائم نکن عشق هیچ وقت اشتباه نیست

میترسم پسم بزنه و نخوادم اون وقت غرورم میشکنه

غرورم خیلی برام اهمیت دارع

به هیییییییییییییچ وجه خودتو معرفی نکن ابرارز نککککککککککککن  لطفا لطفا لطفا  به غرورت ...

اصلا قبول ندارم آدم باید به کسی که دوستش داره بگه من تحربه دارم کسایی که نگفتن همیشه بعدش حسرت میخوردن که کاش گفته بودن

بلد نیستم میشع بیشتر راهنمای کنین

جزو کانالای ساب یا قانون جذب شو برات توضیح میدن

میترسم پسم بزنه و نخوادم اون وقت غرورم میشکنه غرورم خیلی برام اهمیت دارع

عزیزدلم تو داری به یکی پیشنهاد میدی یا قبول میکنه یا قبول نمیکنه دیگه یا خوشش میاد اونم یا نمیاد تو کارِ اشتباهی نکرده که احساساتو در میون گذاشتی کاره درستیم کردی اگه نگی حسرتش میمونه تو دلت 

به هیییییییییییییچ وجه خودتو معرفی نکن ابرارز نککککککککککککن  لطفا لطفا لطفا  به غرورت ...

دو راهی خیلی سختی هست ولی خب 4ساله ک بلاتکلیفم

نمیدونم دوسم داره یا ن

من 16اون 24

عزیزم بچه ای هنوز.....یکم بیشتر فک کن....زوده برا رابطه و عشق و عاشقی...منم ۱۸ سالمه از نظر خودمم زوده گذاشتم برا سال بعد....

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
عشق یه سو تفاهمه که تو طرفتو از روی نشناختن یجور مرموزی تصورش میکنی .اما به محص شناخت حقیقی،یا تبدیل ...

4ساله ک فقط از دور میشناختمش ولی این دو سه روزی ک باعاش داخل مجازی چت کردم پی به ذات واقعیش بردم و فهمیدم ک واقعا ادم خوبی هست

سر این که خودمو معرفی نکردم گفت ک بهت شک دارم و دعوامون شد

مطمئنی سینگله ؟

با همون پیج فیک کع با هم به عنوان رفیق حرف میزدیم میگقت ک خیلی دوس دختر داره

گفتم عاشق شدی گفت وابسته شدم ب یه نفر بهش نگفتم باهاشم در ارتباط نیستم