kati00 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2797 عنوان مامانا بیان 49 بازدید | 9 پست تشکچه تعویض بچه دیدین این جدیدیا دو طرفش پارچه س وسطش حالت پشم و شیشه س بنظرتون نم پس نمیده؟! 1400/07/15 | 13:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98934 ن جوری درس نمیکنن ک پس بده وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
مرواريدقلبم عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 17217 خب چرا سفره تعویض نمیگیری جمع و جوره من از دیجی کالا خریدم باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
kati00 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2797 خب چرا سفره تعویض نمیگیری جمع و جوره من از دیجی کالا خریدم یه بار مصرفه؟! کلا میخوام داشته باشم زیر تشک اش و کلا هرجایی ک هست بذارم ک خدایی نکرده نم پس نده
گلابتوووووون عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2442 چند هفته ای؟؟؟کی زایمان میکنی هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد
مرواريدقلبم عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 17217 یه بار مصرفه؟! کلا میخوام داشته باشم زیر تشک اش و کلا هرجایی ک هست بذارم ک خدایی نکرده ... نه سفره ی تعویضه دیگه من پوشک عوض کردنی استفاده میکنم .حتما شما پوشک نمیکنی که تشکچه میخوای باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
مرواريدقلبم عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 17217 عزیزم اینا قیمتش هم ۲۶ تومنه باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
kati00 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2797 نه سفره ی تعویضه دیگه من پوشک عوض کردنی استفاده میکنم . حتما شما پوشک نمیکنی که تشکچه میخوای باردارم پوشک ک باید باشه ولی خب ممکنه نم پس بده احتیاط لازمه و واسه تعویض پوشک یه زیرانداز باید زیرش باشه دیگه
مرواريدقلبم عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 17217 باردارم پوشک ک باید باشه ولی خب ممکنه نم پس بده احتیاط لازمه و واسه تعویض پوشک ... پوشک ، پودر جاذب داره اصلا نم پس نمیده فقط موقع تعویض باید سفره تعویض انداخت که عکسش رو فرستادم قابل حمل و سبک هم هست توی کیف جا میشه همه جا میشه برد ولی تشکچه بار اضافی باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️