2777
2789
عنوان

بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 31 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این کارو نکنی بهتره اونا اگه خودشون از هم خسته بشن کات میکنن 😟

اینجوری طول میکشه

هیچ کس تو این زندگی به من فکر نمیکنه آره من اینو میدونم حتی هیچکی نمیدونه من چیا میخوام و من دارم غرق میشم و کسی نمیبینه.کاربری آبانممممممم

میخوای کیا رو جدا کنی؟ 

من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

خب اگه تو ی کاری کنی اونا کات کنن..اگ اونا بهم علاقه داشته باشن بازم برمیگردن🙂

نه علاقه ندارن میدونم

هیچ کس تو این زندگی به من فکر نمیکنه آره من اینو میدونم حتی هیچکی نمیدونه من چیا میخوام و من دارم غرق میشم و کسی نمیبینه.کاربری آبانممممممم

میخوای کیا رو جدا کنی؟ 

اونی که عاشقشم و رلش🤧💔

چقد کاربدی واقعا

بعدمیگن مردا هوس دارن خیانت میکنن چشم چرونن

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  
چقد کاربدی واقعا بعدمیگن مردا هوس دارن خیانت میکنن چشم چرونن

کار بدی نیست. دارم اون چیزی که به نفع همه هست انجام میدم. شما قضیه رو نمی‌دونیم درک نمیکنین

اونی که عاشقشم و رلش🤧💔

دنبال دردسری؟ ول کن،لابد قسمتت نیست

من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شدزندگی نخواهم داد.اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

چقد کاربدی واقعا بعدمیگن مردا هوس دارن خیانت میکنن چشم چرونن

الان شما منظورت اینه که من چشم چرونم هوس بازم ؟کاملا اشتباه فکر میکنی

دنبال دردسری؟ ول کن،لابد قسمتت نیست

باش😭🤧

الان شما منظورت اینه که من چشم چرونم هوس بازم ؟کاملا اشتباه فکر میکنی

ن عزیزم من جواب بالاتم ریپ نزدم چون نمیخواستم جوابتوبدم شاید باهم خوشن تومیخوای بینشون باشی؟؟مطمین باش سرخودتم میاد اگه بخوان ازهم جدابشن میشن نکن ک پسره یفهمه ازت متنفرمیشه

تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم،   خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت  
باش😭🤧

عشقت چرا با یکی دیگست و با تو نیست؟