2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ

139 بازدید | 3 پست

برای هاشور ابرو روش های مختلفی وجود دارد که از جمله به میکروبلیدینگ و میکروپیگمنتیشن ابرو می توان اشاره نمود که البته این روش ها با یکدیگر تفاوت هایی دارند. ما در این قسمت به توضیح میکروبلیدینگ ابرو خواهیم پرداخت.

هاشور ابرو با این روش (میکروبلیدینگ) مدرن که یکی از جدیدترین و طبیعی ترین متدهای روز دنیاست که توسط رنگدانه های ریز مولوکول خاص و استاندارد و با سوزن های استاندارد یکبار مصرف و کاملا استریل به صورت خراش هایی در لایه سطحی پوست انجام می شود.

در مرکز مهریماه ما از مرغوبترین و معتبرترین برندها که کاملا اورگانیک و بدون سرب و تقویت کننده مو ابرو بوده برای میکروبلیدینگ ابرو و هاشور ابرو استفاده می نماییم.

در کنار این روش، استفاده از تاتو خط چشم نیز می تواند به زیبایی بیشتر چشم ها در هر زمان و شرایطی کمک کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا همینطور و باید به سلیقه خودتون دقت کنید و من میکرو ابرو انجام دادم از نتیجه اش و فرم ابروهام راضیم خیلی خوب شده

انتخاب یه آرایشگاه خوب خیلی مهم چون اگه خوب نشه پروسه پاک کردنش خیلی طولانی میشه

اگر دنبال یه کار طبیعی و یک مجموعه حرفه ای هستید پیشنهاد میکنم  حتما برید مجموعه مریم حمزه ای شعبه شیراز جدا از کار حرفه ای ک انجام میدن برخورد پرسنل سالنشون ، امکانات سالن همه چی عالی بود.

من قبل از اینکه برم سالن با کارشناسشون تماس گرفتم میخواستم وقت بگیرم.از قبل هاشور کمرنگ داشتم رو ابروهام ولی نمیدونستم باید چیکار کنم که کارشناسشون خیلی خوب منو راهنمایی کردن و گفتن میتونم تلفیقی انجام بدم و منم تلفیقی زدم و کاملا راضیم

https://maryamhamzei.com/