2777
2789
عنوان

امضا 😁

311 بازدید | 8 پست

در راستای تغییرات فرهنگی جدید نینی سایت امضامو عوض کردم 😂 به زبون خودشون نوشتم شاید بفهمن 🤣

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خا

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چه خشن 😄

والا گیس رو سرم نمیذارن چون میگم بجای گیر دادن به پوشش بقیه برای حفظ شوهرتون زن ادم حسابی بشید یا حداقل رو اختلاس و قتل ناموسی هم مثل پوشش عذرا خانم حساس باشید 😁

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
قبلش چی بود

با احمق بحث نکن بذار دردنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد

حرفی که من وقتی تو سایتم به خودم یاداوری میکنم

کاش بقیه هم مثل شما بودن