2789
عنوان

دلداریم بدین

293 بازدید | 24 پست

مادرم تو ای سی یو به خاطر کرونا به ونتیلاتور وصله شوهرم و پسرم مریض شدن مشکوک به کرونا نمیدونم غصه مادرم رو بخورم که مفت مفت از دستش دارم میدم مادری که دو دوز واکسن زد و دوسال تو خونه خودش رو قرنطینه کرده بود چرا باید به ونتیلاتور وصل بشه چیکار کنم زیر بار این همه غم کمرم خم شده پدرم رو سال ۹۸ از دست دادم و ذره ذره اب شدنش رو دیدم الانم مادرم ،تو ۳۲ سالگی بیشتر موهام سفید شدن اعتیاد برادرها هم که غم دیگه ای هست برام  خدایا چیکار کنم از این همه ناراحتی تو زندگیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم😔😔ان شاالله مادرتون شفا پیدا کنن خیلی سخته😣 براشون سیصدتا صلوات به نیت شفا میفرستم

خدا سلامتی به همه عزیزانت و خودت بده خیلی دلم میگیره  ادم های دور و برم هیچ غمی نمیاد براشون ولی من همش تو یک گرفتاری هستم 

عزیزم انشاالله ک همه چی درس میشه نگران نباش توکل بر خدا 

برا مامانت و شهرت و پسرت ۵ بار حمد میخونم ۵ تا هم صلوات براشون میفرستم ۱۰ تا هم الهی شفا براشون میفرستم انشالله ک شفا پیدا کنن هر چه زودتر⁦🙏🏻⁩⁦🙏🏻⁩

خدا سلامتی به همه عزیزانت و خودت بده خیلی دلم میگیره  ادم های دور و برم هیچ غمی نمیاد براشون ول ...

هرکه در این بزم مقرب تر بود، جام بلا بیشترش می دهند

ان شاالله بعد همه ی اینا یه شادی بزرگ باشه قربونت برم، صبر کن توکل به خدا

هرکه در این بزم مقرب تر بود، جام بلا بیشترش می دهند ان شاالله بعد همه ی اینا یه شادی بزرگ باشه قربو ...

همش فکر میکنم خدا از من بدش میاد که این همه ناراحتی برام رقم میخوره 

واسه مادرتون حمد خوندم وصلوات نذر كردم ،بيماري زمينه اي ندارن؟

چرا دیابتی هستن انسولین تزریق میکنن ناراحتی قلبی ناراحتی کلیوی  هم دارن هیچ وقت مادرم رو سرحال ندیدم همش تو بیماری پدر و مادرم بودم  

وای الهی بمیرم به حق این روزا عزیز ان شالله مادرتون سلامتیظونو بدست بیارن ودونه دونه سخنیات تموم بشه ۱۰حمد شفا واسه مامانت میخونم تو روخدا خبر سلامتیشو تاپیک بزن۰

همش فکر میکنم خدا از من بدش میاد که این همه ناراحتی برام رقم میخوره 

نه عزیز دلم، مطمئن باش اینطوری نیست، مشکلات برای همه در حد توان و تحملشون هست، من شرایط سخت ار از شنا رو هم دیدم. شنیدم، بعدش شادی و خبرای خوب در انتظارته، دنیا همینه متاسفانه