moon_star مدیر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 2172 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 16 پست سلام دوستان چندوقت بعدعمل بینی میتونم درس بخونم؟ترمای اخرمه و اصلا نباید درسیو بیفتم. ازیه طرفم موقع درس خوندن عادت دارم دراز بکشم یا کمرمو خم کنم تا صفحه کتاب😐بااین وضع چندوقت بعدش میتونم برم دانشگاه(اگه حضوریشه)و چندوقت بعدش میتونم درس بخونم. البته هنوز عمل نکردم و فقط وقت ویزیت گرفتم. معلوم نیس عملش کی بشه مرا عهدیست با شادی ، که شادی آنِ من باشد 1400/07/15 | 10:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon_star مدیر استارتر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 2172 آره سوراخاش نامتقارن شدن میگه اگه میدونستم اینجوری میشه عمل نمیکردم دختر همسایمون هم عمل کرد قسم ... اره توبعضیا گوشت اضافه هم میارع پره های بینی 😑این دکترگفته من پره های بینیو کوچیک نمیکنم فقط یکم خوش فرم میکنم. ایشالا ک خوب شه مرا عهدیست با شادی ، که شادی آنِ من باشد
شیداهستم عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 18123 عکس بینیتونو دیدم خوب شده بود. الانم سربالاس؟بعدچندوقت نوکش ب حالت طبیعی برمیگرده؟ الانم سر بالاست ولی یه کوچولو اومده پایینهمه اولش سربالا عمل میکنن چون بعد چند وقت ۲ افتادگی پیدا میکنه بینی حدودا ۶ ماه میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢