2777
2789
عنوان

عمل بینی

270 بازدید | 16 پست

سلام دوستان چندوقت بعدعمل بینی میتونم درس بخونم؟ترمای اخرمه و اصلا نباید درسیو بیفتم.  ازیه طرفم موقع درس خوندن عادت دارم دراز بکشم یا کمرمو خم کنم تا صفحه کتاب😐بااین وضع چندوقت بعدش میتونم برم دانشگاه(اگه حضوریشه)و چندوقت بعدش میتونم درس بخونم‌. 

البته هنوز عمل نکردم و فقط وقت ویزیت گرفتم. معلوم نیس عملش کی بشه

مرا عهدیست با شادی ،  که شادی آنِ من باشد   

کجانوبت گرفتی؟پیش کی

آرایش کردن تنها باعث می‌شود که از بیرون زیبا دیده شوید، اما اگر از درون زشت باشید به شما کمکی نخواهد کرد، مگر آنکه لوازم آرایش را بخورید!   آدم عاقل میفهمه ک از غم خوردن کاری ساخته نیست، میزنه زیر خنده هر چه بادا باد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم بذار بعد از اینکه کلا سرت خلوت شد

عمل بینی خیییییلی حساسیت داره باید مواظبت کنی وگرنه اونجوری که میخوای نمیشه

پس از هر نظر باید حواست باشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
سلام خوبی چقد میخان برا عمل بینی

عزیزم بعد ویزیت باید عکس بگیرم بستگی ب مشکلات بینیم داره و اینکه چقدوقت میبره ولی فکرکنم ۱۱.۱۲

به نظرم بذار بعد از اینکه کلا سرت خلوت شد عمل بینی خیییییلی حساسیت داره باید مواظبت کنی وگرنه اونجو ...

شماعمل کردین؟اخه میخوام لااقل واسه فارغ التحصیلیم‌یکی دوتاعکس خوب داشته باشم🥺

شماعمل کردین؟اخه میخوام لااقل واسه فارغ التحصیلیم‌یکی دوتاعکس خوب داشته باشم🥺

من نه ولی دخترداییم عمل کرد و پشیمون

فقط تو انتخاب دکترت دقت کن حتماً

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
خب بزار درست تموم شه با خیال راحت برو  چون دمر خوابیذن و اینا ممنوعه

اگه صاف بشینم بخونم چی؟ ازلحاظ درد اینا . میگم یعنی بعدچندوقت میتونم صاف بشینم بخونم؟ 

اگه صاف بشینم بخونم چی؟ ازلحاظ درد اینا . میگم یعنی بعدچندوقت میتونم صاف بشینم بخونم؟ 

صاف بشینی بخونی از یه هفته بعد 

درد کلا نداره من بشخصه یدونه مسکنم نخوردم فقط یکم کلافگی داره 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
صاف بشینی بخونی از یه هفته بعد  درد کلا نداره من بشخصه یدونه مسکنم نخوردم فقط یکم کلافگی داره& ...

عمل کردی؟😍مبارکت باشه . ب نظرت بینی نیمه فانتزی خوبه یاطبیعی ؟ ازبینیت راضی ای؟ 

عمل کردی؟😍مبارکت باشه . ب نظرت بینی نیمه فانتزی خوبه یاطبیعی ؟ ازبینیت راضی ای؟ 

ممنون عزیزم

من طبیعی دوست دارم اصلا قوس و اینا دوست ندارم 

بله خداروشکر راضیم

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
چرا پشیمون؟بد شده بینیش؟ 

آره

سوراخاش نامتقارن شدن

میگه اگه میدونستم اینجوری میشه عمل نمیکردم

دختر همسایمون هم عمل کرد قسم میخورد میگفت پشت لبمو حس نمیکنم 😐

کلا زدن عصبشو از بین بردن

من خودم میخوام فیلر یا آنزیم تزریق کنم حداقل از عمل بهتره

ممنون عزیزم من طبیعی دوست دارم اصلا قوس و اینا دوست ندارم  بله خداروشکر راضیم

عکس بینیتونو دیدم خوب شده بود. الانم سربالاس؟بعدچندوقت نوکش ب حالت طبیعی برمیگرده؟