2777
2789
عنوان

بلدنیست؟

117 بازدید | 12 پست

بچه ها خسیس یابلد نیست؟

دوران عقدم..

(طولانی نوشتم)ممنونم اگه واقعا میدونید کمک کنید🌻

همسرم:

▫️اهل بیرون رفتن زیاد نیست دوست داره بیشتر خونه باشیم معمولا به پیشنهادمن میریم بیرون برای شام هفته ای یکبار مثلا.

▫️برام کادو نمیخره ولی گل میخره البته ازوقتی عقد کردیم کمترشده.

▫️اگه چیزی لازم داشته باشم میریم بازار وبرام‌میخره ولی اینکه خودش برام چیزی بگیره بدون این که من بگم نیست.

▫️تازمانی که خودم بهش نگفتم بهم پول نمیدادولی بعد که من گفتم میداد ولی خیلی کم تااینکه بازم‌خودم بهش گفتم ویکم بیشترش کرد.

▫️پول شارژهم میده.

▫️اگه فلان وسیله ای رومثلا جلوش بگم ازوسایلام خراب شده اصلا نمیگه برات بخرم تازمانی که مستقیم بگم.

▫️مهربون هست وبهم محبت میکنه.

▫️کمی اهل حساب وکتاب ومعمولا واسه چیزای بیخود پولاشو خرج نمیکنه البته برای خودش.مثلا برای خودش دیر به دیر لباس میخرید وقتی نامزد کردیم من بهش گفتم که چراآخه وباهم رفتیم برای خودش لباس خرید.

▫️اوایل که میومد خونه پدرم دست پر میومد ولی بعدش دیگه هیچی باخودش نمیاورد تااینکه بهش بامهربونی گفتم وآورد ولی دیر به دیرمثلا هرچنددفعه یکبار که میاد میاورد ولی چیزای ارزون.دیر به دیر کلا دست پرمیاد.

گاهی حس میکنم بلد نیست چون خیلی چیزارونمیدونه گاهی میترسم هم خسیس باشه.

▫️شهریم دانشگاهم رومیده.

▫️ولی درکل اهل خرید چیزای گرون نیست حتی برای خودش.

▫️توبچگی بافقر شدیدی بزرگ شده ولی بعدش اوضاعشون خوب میشه.

▫️ازبچگی روی پای خودش بوده وازهیچکس پول نمیگرفته.به همین خاطر حس میکنم قدر پول روخیلی میدونه.

خسیس نیست روی حساب کتاب خرج میکنه، توی عقد انتظار نداشته باش صفر تا صد هزینه هاتو بده، ما که اصلا رسم نداریم توی عقد دوماد غیر از کادو چیزی هزینه کنه

.                                                                  
خسیس نیست روی حساب کتاب خرج میکنه، توی عقد انتظار نداشته باش صفر تا صد هزینه هاتو بده، ما که اصلا رس ...

خب آخه برام کادو هم‌نمیخره..ولی تورسم مامعمولا ۸۰درصد هزینه های دختر برعهده داماده اونم میخره ولی فقط تاوقتی بهش بگم اگه نگم اصلا..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب آخه برام کادو هم‌نمیخره..ولی تورسم مامعمولا ۸۰درصد هزینه های دختر برعهده داماده اونم میخره ولی فق ...

اونا هم همین رسمو دارن؟

شاید واقعا بلد نیست و باید بهش بگی

.                                                                  
اونا هم همین رسمو دارن؟ شاید واقعا بلد نیست و باید بهش بگی

آره دارن چون ازیه شهریم..

دقیقا موندم بین اینکه که بلدنیست ویا به روی خودش نمیاره..

بهش میگم وقبول میکنه ولی گاهی دوست دارم بعدازچندبار گفتن دیگه یادبگیره ومثلا سخته هی بهش بگم عزیزم جلوی خانوادم دست خالی نیا..

عزیزم یه جایی از حرف هام رو متوجه نشدم  باید دست پر بیاد خونه بابات؟؟ ینی چی😮😮😮

یعنی مثلا وقتی میاد یه بستنی یامیوه.یایه حعبه شیرینی مثلا دستش بیاره وبیاد نه اینکه هیچی نیاره

یعنی مثلا وقتی میاد یه بستنی یامیوه.یایه حعبه شیرینی مثلا دستش بیاره وبیاد نه اینکه هیچی نیاره

واااااا!!!

ه 

اصلا رسم نیست 

مگه اینکه بار اول یا دوم باشه .

مگه همیشه باید دست پر بیاد 

اگر عروسی کرده بودید اره

😐😐

مردم چه توقعاتی دارن..  هنوز عقد هستی میوه بگیره بیاره یا بستنی ؟؟ واقعا راست میگی یا شوخیه؟؟؟

واااااا!!! ه  اصلا رسم نیست  مگه اینکه بار اول یا دوم باشه . مگه همیشه باید دست پر بیا ...

عزیزم ماهمه جا رسممون هست که وقتی داماد سرمیزنه زشته که دست خالی بیاد..

همسر من تقریبا هرروز میاد وگاهی شباهم اینجا میخوابه البته تنها تویه اتاق میخوابه. چون خانوادش شهر دیگه ای هستن ومحل کارش اینجاست.

به هرحال جلوی خانوادم زشته دست خالی بیاد..

2790
2778
2791
2779
2792