2777
2789
برای بازوهات دمبل بزن اگه دمبل تو خونه نداری بطری کوچیک پر از شن کن دمبل بزن باهاش بعد به هوا مشت بز ...

دمبل دارم،حرکات رو تند انجام بدم ک لاغر شه

فک کنم اهسته سفت میکنه

چکار کنم بازوهام لاغر شه

لاغر کردن بازو سخته چون یه حالت شل داره باید جمع بشه دمبل بزن دستاتو مشت کن بزن به جلو طوری که بازوت تکون بخوره دستتو نود درجه کن ببر پشت بیار جلو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن همچنان دارم میلمبونم,امشب تصیم ب لاغری گرفتم چون تا ی ماه دیگ عقدمه

خب ببین خوبه استانداری راحت میتونی کم کنی 

سرکه سیب بگیر اگه کم خونی نداری یه بار صبح ناشتا یه بارم بین وعده ناهار و شام با آب رقیق کن بخور دو قاشق سرکه با یه لیوان آب 

برنامه کالری شماری زیره رو نصب کن غذاهاتو کالریشو حساب کن 

تنقلات شیرینی اینا رو حذف کن غذای کم روغن بخور فست فودم یه ماه بزار کنار کالریتم بستگی به وزنت داره بهم بگو بگم چقدر بخوری

من روش ۵ به ۲ رو انجام دادم تو گوگل بزنی میاری  

دوروز در هفته فست میگرفتم زیر ۵۰۰ کالری 

بقیه ی روزای هفته زیر ۱۲۰۰ کالری 

خیلی عالی بود  

دوباره شروع میکنم 

فقط اگه چند نفر باشن انگیزه آدم زیاد  میشه  که به همدیگه گزارش بدیم و رعایت کنیم

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
من قبلا رژیم کالری شمار گرفتم لاغر شدم خیلی عالی بود  دوباره میخوام شروع کنم  چون یکم بد ...

یه برنامه هست عکس میفرستم برات نصب کن وزنتو وارد کن بهت ورزش مخصوص وزن میده عالیه ابو ابلیمو و سرکه سیب با ابم خوبه 

برای اینکه بدنت ضعیف نشه چیزای پروتئین دار بخور هر جمعه هم استراحت کن 

خب ببین خوبه استانداری راحت میتونی کم کنی  سرکه سیب بگیر اگه کم خونی نداری یه بار صبح ناشتا یه ...

این که گفتی عالیه منم همین کارو کردم 

فقط لطفا سرکه نخورید خیلی ضعف اعصاب میاره من که بوشم اذیتم میکنه چه برسه خوردن

دمبل دارم،حرکات رو تند انجام بدم ک لاغر شه فک کنم اهسته سفت میکنه

بازو های چاق اکثرا حالت شل آویزون دارن برا همین بزرگه اون تیکه ی گوشتی جمع بشه لاغر میشه کاملا اون حرکتا رو که گفتم اول برو که لاغر کنه بعد دمبل یوم بزن که جمعم کنه که باز شل نشه بد شه

من خودم موافقم اگه بقیه باشن

من که هستم اگه شروع کردی تاپیک بزن با اصول و قوانینش 

توی ی ساعتی بزن که دوستان بیان منم تگ کن 

توضیح در مودد رژیم بده و قوانین بزار 

این که گفتی عالیه منم همین کارو کردم  فقط لطفا سرکه نخورید خیلی ضعف اعصاب میاره من که بوشم اذی ...

ارا بعضیا هم حساسیت دارن دیگه اون بستگی به خودت داره من روزی دو لیوان میخورم ماه پیش با تقلب من سه کیلو کم کردم

یه برنامه هست عکس میفرستم برات نصب کن وزنتو وارد کن بهت ورزش مخصوص وزن میده عالیه ابو ابلیمو و سرکه ...

باشه بفرست 

آبلیمو یبوست میاره سرکه هم نمیتونم بخورم  حس میکنم ضعف اعصاب میاره و اینکه بیشتر احساس ضعف میکنم اگه بخورم

پروتئین که عالیه خصوصا توی این رژیم بهتره زیاد بخوریم 

جمعه هارو راست میگی من اصلا استراحت نمیدادم ضعیف شدم 

جمعه رو آزاد میزارم😉