2777
2789
عنوان

یه مرد متاهل چرا باید اسنپ چت داشه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 51 پست
خو چرا دلش میخواد ؟؟؟ اوایل همش تو اینستا بود الان چرا باید نقل مکان کنه به اسنپ چت ؟

میخاد با فیلتره عکس بگیره

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
مگه برنامه عکس نیست؟

الان که فهمسدم یه جوریه که پیامی که میاد موقع چت کردن وقتی خوندی حذف میشه

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توقعت زیاده😐😐😐چرا نداشته باشه؟

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻
میخاد با فیلتره عکس بگیره

😂😂 خو کجا میزاره این عکسارو من الان دیدم  اعلان اسنپ چت اومد دوبار براش و جلو من باز نکرد

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

خب داشته باشه مگه متاهلها اینستا و واتس اپ ندارن اینم روش

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
ربطی نداره

پس چرا اعلاناشو چلو من باز نکرد

همه چی بستگی به شناختت از شوهرت داره اگه خودش کرم داشته باشه طرف با اس ام هم میتونه خیانت کنه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

وای ول کنید بابا

اینقدر سخت نگیرید که قایمکی و یواشکی برن کارشونو بکنن

مثل ی رفیق باشید با هم

من و شوهرم اینقدر با هم صمیمی هستیم که بعضی موقع ها بهش میگم با رفیقات قرار بزار برو بیرون ی چرخی بزن

این سخت گیری ها واسه چیه

اسنپ چت چه ربطی به اینستا داره؟

خو عکس انچنانی که نمیگیره  بعد میگه با دوستام  صحبت مسکنم مگه با دوستاش تو اینستا نیس چرا رفته اونجا هم با دوستاشه

پسرای فامیل ما همشون دارن عکساشونم پروفشونه خجالتم نمیکشن😐🔪

😂😂من منظورم یه چیز دیگه اس