2777
2789
عنوان

کیا مثل منن

133 بازدید | 14 پست

بچه ها یه ویژگی خیلی بد دارم که نمیدونم چیکارش کنم..

کلمات وحرفا بیش ازاندازه روم تاثیر میزاره..

مثلا اگه صدتاتعریف ازغذایی که درست کردم بشه وبعد یه نفر بگه کم نمک بود همه اون تعریفارومیزارم کنار وفقط به کم نکی غذا دقت میکنم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نو..انسان جایزالخطاست

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙
سلام خودم .خوبی خودم؟

نه خوب نیستم‌‌‌...چون اتفاقا دارم به همین وسواسم فک میکنم...در همه موارد همینم...مثلا دکتر بگه همه چیز همسرت خوبه فقط یکم تری‌گلیسیریدش لب مرزه من دیگه هیچی نمیفهمم جز تری‌گلیسیریدش 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
نه خوب نیستم‌‌‌...چون اتفاقا دارم به همین وسواسم فک میکنم...در همه موارد همینم...مثلا دکتر بگه همه چ ...

دیگه خسته شدم..الان دوران عقدم تواین‌دوران هم که معمولا همه درحال نظر دادنن حرفاشون داره عصبیم میکنه دیگه...