2777
2789
عنوان

همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 90 پست
 ناخواسته بود

بازم خداداده هیچ وقت این حرفونزن ب دنیابیادنظرت عوض میشه 

نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه                   همون چند نفری که هستند آدم باشند کافیه
من پایم همین الان میرم درس میکنم بشرطی ک یکی باشه باهام بخوره 😂😂😂

بیا خونه ما باهم میخوریم همگی 😂😂فیلمم میبینیم

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم خداداده هیچ وقت این حرفونزن ب دنیابیادنظرت عوض میشه 

اخه سه تاااااا؟؟؟؟؟؟

با پیشگیری شد

دارم دیوونه میشم

میدونم قراره کلی محدود بشم 

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰
بیا خونه ما باهم میخوریم همگی 😂😂فیلمم میبینیم

اینجاالان سرده ماشین شخصی بفرست بیام تاخودصبحم فیلم میبینیم ترسناک ک نتونی ازجات تکون بخوری😂😂😂

نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه                   همون چند نفری که هستند آدم باشند کافیه
اینجاالان سرده ماشین شخصی بفرست بیام تاخودصبحم فیلم میبینیم ترسناک ک نتونی ازجات تکون بخوری😂😂😂

چشم بوق زد بپر پایین 

نه من میترسم به فیلم ملایم تر🥺😂

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤
 اخه سه تاااااا؟؟؟؟؟؟ با پیشگیری شد دارم دیوونه میشم میدونم قراره کلی محدود بشم 

دعاکن سالم وسلامت ب دنیا بیادانقدراهستن برای یدونه بچه داشته باشن حسرت میخورن بایدشکرکرد ک تن خودتوبچه هات سالمه اونم خداداده مطمئن باش صبرشم بهت میده 

اره واقعا  همیشه هم چیزایی که نیس هوس میکنه 😀

بایدهوابخوری 😂

دعاکن سالم وسلامت ب دنیا بیادانقدراهستن برای یدونه بچه داشته باشن حسرت میخورن بایدشکرکرد ک تن خودتوب ...

خدارشکر عزیزم....

میدونم خیلیا میخوان

اتفاقا دائم دعاشون میکنم چون میدونم سخته

ولی من تاااازه داشتم رنگ و بوی خوشی رو میچشیدم...تازه بچهام از اب و گل دراومده بودند....

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰
چشم بوق زد بپر پایین  نه من میترسم به فیلم ملایم تر🥺😂

حاضردم درخونه نشستم فقط بگوبیاد مث سامورایی میپرم بیرون 😂😂😂

خدارشکر عزیزم.... میدونم خیلیا میخوان اتفاقا دائم دعاشون میکنم چون میدونم سخته ولی من تاااا ...

بازم خداداده پشت هرکاریش مطمئنن ی حکمتیه دلتوچرکی نکن