2777
2789
عنوان

همین الان

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 90 پست

هعییییی😩😩😩

امشب خالم گفت یه دختری یه خواستگار همه چیز تموم داشته بعد فامیلشون فهمیده زنگ زده گفته چرا دخترتو به بیگانه میخوای بدی بده پسر من 

پسره دانشجو پزشکیه و خانواده درست و حسابی 

فقط دلم خواست همین😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم امام رضا باشم  هم تو خونه خودمون باشیم  هم داداشم شفا پیدا کرده باشه هم عشقم منو دوس ...

انشالله

نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه                   همون چند نفری که هستند آدم باشند کافیه
تنهایی دیگه ؟ رلت که خونه نیست ؟ 😂😂

نه بابا رلم چیه😂

ننه بابامم خابن 😂😂انقد لف بده تا فیلم تموم شه

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤
فدای تو پسرم تو درساش موفق شه سرکار خوب معاف ازسربازی پسرکوچیکم اروم شه سلامتی داشته باشیم ،کرونا بر ...

آمین☺

نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه                   همون چند نفری که هستند آدم باشند کافیه
سره راحت یه پتو هم بیار 

اره الان میارم که اینجا بارونم زده هوا سرده😃

دغدغه ساعت ۳ و نیم مارو نگا😂

🖤💛دکتری ندیدم که درداموبفهمه 💛🖤شبی نبود بگم بره صب قشنگه :))💛🖤
وای خدایا منو این همه خوشبختی محالهههههه😍😍😍 باورت میشه دوسه هفتس هوس کردم کسی برام نمیپزه خودمم ...

من پایم همین الان میرم درس میکنم بشرطی ک یکی باشه باهام بخوره 😂😂😂