2821
2789
عنوان

فرزندخواندگی

383 بازدید | 27 پست

کسی از  اطرافیانتون بوده  که شیرخواره رو به فرزندی قبول کنه؟ 

همیشه تو فکرم بوده. الانم که منو شوهرم مشکل داریم برای بچه دار  شدن دکتر گفت میتونی باردار بشی ولی باید تحت نظر باشم . من برنامم برای چند ساله ایندس که اگه خدای نکرده بچه دار نشدیم میشه بچه  شیرخواره رو به فرزندی قبول کنیم شرایطش خیلی سخته ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله میشه ولی باید حقوق و یه خونه بزنی ب نامش

😐😐هن؟؟ اشنای ما اورد،چنین چیزی نگفتن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

ازالان ب این چیرا فک نکن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

باید یه زمین یا یه خونه به نامش بزنید تا بهتون بچه بدن خیلی شرایطش سخته یکی از اقواممون آورد ولی با  کلی دردسر و بدبختی بهش دادن

من و خواهرم از یه کاربری استفاده میکنیم  تنتون سالم دلتون شاد🌸❤
😐😐هن؟؟ اشنای ما اورد،چنین چیزی نگفتن

اشنای ماهم اوردن همچین شرایطی داره ی زمینی چیزی ب نام بچه بزنید و ی حقوقی تعیین میکنن درماه ب حساب بچه باید بریزید شرط داره الکی نیس ک برای اشنامون هرماهم ب خونه زندگی سرمیزدن الان بزرگ شدنمیدونم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
شرایطش چطوری بود ؟ سخته ؟ 

نمیدونم والا چند سال پیش اوردن،، یکی از اشناهامون رفت از شیرخوارگاه اورد،،یکیشونم یه خانم بود میخاست طلاق بگیره بچه رو نمیخاستن،، دادنش ب اشنای ما/پولی

برو هدیه قوامی شهرک غرب نتیجه میگیری

این روزا کسی بدون بچه نمی مونه

یکی از دوستام بچه شو هز دست داد از بیمارستان زنگ زدن گفتن یه زن و شوهر بچه شونو نمیخوان گرفتن الان سه سالشه

قانونای پرورشگاه و جدید نمیدونم

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
اشنای ماهم اوردن همچین شرایطی داره ی زمینی چیزی ب نام بچه بزنید و ی حقوقی تعیین میکنن درماه ب حساب ب ...

اینارو میدونم اما یکی . ک مستاجر باشه چطور چبزی ب نامش بزنه؟

ازالان ب این چیرا فک نکن

از وقتی مجرد بودم تو فکرم بود که سرپرست بچه ای بشم حالا خودم مادر  بشم یا  نشم . وقتی هم ازدواج کردم خب نزدیک دوسالی هست که اقدام کردم و خبری نیست . 

از وقتی مجرد بودم تو فکرم بود که سرپرست بچه ای بشم حالا خودم مادر  بشم یا  نشم . وقتی هم ا ...

خدا بزرگه