2777
2789
عنوان

ورم لوزه

205 بازدید | 8 پست

سلام توروخدا کمک کنید دخترم سه سالشه لوزه هاش ورم کردن الان چند شب موقع خواب بد نفس میکشه و خرو پف میکنه خیلی اذیت دکتر گفته باید عمل‌کنین ولی شنیدم با طب سنتی میشه کنترلش کرد کسی هست بتونه کمک کنه  

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ورم لوزه
1
100%
طب سنتی
0
0%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزمم چیکار کردی دخترتون عمل کردین؟

سلام نه عملش نکردم از دوران نقاهت بعد عملش خیلی میترسم‌ طاقت درد کشیدنش و ندارم چند ماهه بهش صبح ها ناشتا عسل میدم شبهاهم گلوش و بازوغن سیاه دانه چرب میکنم

عزیزم همین فردا ببرش عملش کنن لوزه سومشو فقط بخدا هرروز میگی کاش زودتر عمل کرده بودم بچم امروز عملش کردم فک کنم تازه فهمیده نفس کشیدن چیه سریع ببر عمل کن  تو تاپیکام دیدم پرسیده بودی گفتم بهت بگم ...من بردم عملش کردم راحت شد اصلاااااا هم بعدش سخت نیست لوزه اصلیا اذیت دارن لوزه سوم راحتع و خرو پف و خر خر اینا همش برا لوزه سومه

کاربری دست دو نفر👧
عزیزم همین فردا ببرش عملش کنن لوزه سومشو فقط بخدا هرروز میگی کاش زودتر عمل کرده بودم بچم امروز عملش ...

ممنونم از لطفت،دختر من سه تا لوزه هاش باید عمل بشه میدونم خیلی اذیت میشه