2777
2789
عنوان

بچه ها جواب این معما چی میشه 😐😬

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 53 پست
عزیزم مرد ه یه هزاری تقلبی گیرش اومده درعوض جنس دویصت تومنی و هشتصد تومن پولش رو داده ینی هزارتومن ک ...

مغازه دارم میاد گردنشو میگیره میگه پولت تقلبیه...زود باش هزار تومنی منو بده...مجبوره هزار تومن از جیب خودش بهش بده ک میشه دو هزار😑😑😑😑😑😑😑

يه هزار تومني كه به همسايه بايد تاوان بده . هزار تومان هم كه داده به اون زن . حالا فكر كن زن رفته اص ...

خب اون همسایه اولش هزار بهش میده بعد هرار رو پس میگیره شما اون هزاری ای که اول گرفته رو حساب نمیکنی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مغازه دارم میاد گردنشو میگیره میگه پولت تقلبیه...زود باش هزار تومنی منو بده...مجبوره هزار تومن از جی ...

ببین مغازه داره بغلی اولش یه هزار میده به مغازه دار اصلی بعد همونو پس میگیره ینی میشه فرض کرد اصلا مغازه دار اصلی پولی نگرفته از مغازه دار بغلی خودش پول خرد داشته داده به زنه

خب از خود پول زنه داده!!! ۸۰۰ تومنه مال خود خانومه بوده نه سوپریه که ضرر کنه

تو هزاری تقلبی رو ی تیکه کاغذ در نظر بگیر...ارزش نداره...فک کن مثلا بمن اون کاغذ و دادی...منم ی کیک دویست تومنی با هشتصد تومن پول بهت دادم...بخدا معماش در حد ابتداییه دوستان 

تو هزاری تقلبی رو ی تیکه کاغذ در نظر بگیر...ارزش نداره...فک کن مثلا بمن اون کاغذ و دادی...منم ی کیک ...

فرض کنید من هزارتومن پول دارم بعد هزار پول بدم به یه نفر هزار تومن پول تقلبی بگیرم بدم به شما بعد شما هزار بدید به من ینی من باز هزار تومن پول دارم دبعدش بفهمید تقلبی بوده اون هزار رو از من پس بگیرید که ینی پول من میشه صفر ،من دو هزارتومن ضرر کردم الان؟ اولش هزار داشتم الان شده صفر پس هزار ضرر کردم من از جوابم مطمنم شما هم تمرکز کنید متوجه میشید

تو هزاری تقلبی رو ی تیکه کاغذ در نظر بگیر...ارزش نداره...فک کن مثلا بمن اون کاغذ و دادی...منم ی کیک ...

حالا شما ببخش که در حد ابتداییه 😒!!!

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

اصلا فرض كن من اومدم مغازه تو و هزار تومن پول خرد ميخوام . تو خودت پول خرد نداري از مغازه كناري خرد ...

ببینید وقتی پول خرد میکنی ینی مبلغ هزار تومن پول واقعی داری میگیری پول تقلبی میدی وقتی اون یارو میفهمه تقلبیه میاد پول تقلبی رو میده پول واقعیشو میگیره ینی همون پولی که اول داده بود به فروشنده  شما اون پولی که اولش مغازه داره گرفته رو حساب نمیکنی و درضمن اگه مغازه دار بغلی نیاد پولشو بگیره اونوقت مغازع داره اصلی هیچ ضرری نمیکنه چون پول تقلبیه رو مغازع داره بقلی گرفته پس هرکس پول تقلبی رو داشته باشه به اندازه هزار ضرر کرده

ببین مغازه داره بغلی اولش یه هزار میده به مغازه دار اصلی بعد همونو پس میگیره ینی میشه فرض کرد اصلا م ...

گفته ازون مغازه دار پول گرفته دیگ دادش به زنه بردش به عنوان بقیه پولش...حالا اون یکی میگه پولمو پس بده...مجبوره از جیب خودش هزار تومن بده

گفته ازون مغازه دار پول گرفته دیگ دادش به زنه بردش به عنوان بقیه پولش...حالا اون یکی میگه پولمو پس ب ...

اصلا وقتی یکی دو هزار ضرر کرده باید یه عده هم دو هزار سود کرده باشن .،مغازه داره بغلی نه سود کرده نه ضرر اون خانومه یه جنس دویصت تومنی سود کرده با هشتصد تومن پول 

2790
2778
2791
2779
2792