2777
2789
عنوان

بچه ها جواب این معما چی میشه 😐😬

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰۰۰ تومن

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

۲۰۰ بابت جنس+۸۰۰ مابقی پول که زنه بردش و رفت این فعلا هزار تومن....حالا مغاره دار بغلی میگه زود باش هزار تومنمو بده پولت تقلبی بود مجبوره هزار تومن از جیب خودش دربیاره بهش بده...پس اینجام هزار تومن ضرر کرد...کلا شد دو هزار تومن

صد کی داد مغازه بغل ؟؟

اواااا😄 درستش کردم

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
توضیح میدی

خب میگه مغازه کناری اومده پولشو پس گرفته ؛ پس ۱۰۰۰ تومن داده به این مغازه داره .... قیمت جنسی هم که فروخته ۲۰۰ تومن بوده که عملا انگار پولی دریافت نکرده

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

1800 هشتصد زنه هزار مرده کناری

په اون جنس ۲۰۰ تومنی که زنه ورداشته  زده به چاک چی؟

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
2790
2778
2791
2779
2792