2777
2789
عنوان

فردا تعطیلی چیکار کنم با این بچه

182 بازدید | 12 پست

بچم از دیشب تا الان هییچی نخورده میترسم طوریش بشه فقط اب و چای همین هییییییچی لب نزد 

دیروز یکم نخود و یکم بادوم زمینی خورد 

گلاب به روتون امروز بالا اورد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا

چرا 

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

خب جفتش بشدت سنگینه

نخودم ک نفاخ

ماست نعنا پونه بده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

درمانگاه های شبانه روزی ک باز هستن ببرش

براش میتونی شربت به لیمو درست کنی با یخ این طوری ک چند تا که یخ بریز تو پلاستیک فریزر بعد بکوب بعد روش به لیمو بریز ی چیزی شبیه فالوده 

گوشت رو ی توری کباب کنی اگر قورتم نمیتونه بده خودشو بجوه همدن ابشم براش مقوی هس

درمانگاه های شبانه روزی ک باز هستن ببرش براش میتونی شربت به لیمو درست کنی با یخ این طوری ک چند تا ک ...

ممنون اره خواستن گوشت تو شیشه بزارم ابشو بزورم‌شده بدم تموم شده بود ایشالا فردا...