hesearamesh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 8131 عنوان دانشجوها بیان 97 بازدید | 17 پست بگین دانشجوی چه رشته ای هستین وراضی هستین؟ میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗 1400/07/15 | 00:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نامادری_سیندرلا عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 234 یکی که علوم تربیتیه پیاممو ریپلی کنه بگه از رشتش راضیه
f_mehr عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 7970 دانشجوی پزشکیم آره راضیم خداروشکر یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
hesearamesh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 8131 پرستاری آره چه خوب عزیزم میشه از درس خوندنتون بگین ازکی شروع کرده بودین و...رتبتونم دوست داشتید میگید میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
hesearamesh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 8131 دانشجوی پزشکیم آره راضیم خداروشکر واقعا خوشبحالتمیشه ازدرس خوندنت بگی از کی شردع کردی و کلاس نیرفتی مشاور داشتی مدرسه عادی بودمن امسال کنکوریم ولی اصن هیچی نمیتونم تست بزنم بنظرت چرا؟یه مبحثیو میخونماخوبم میخونم ولی تسسسست خیلی فراتر ازکتاب و درسنامست.میشه یکم راهنماییم کنی میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
hesearamesh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 8131 امورتربیتی ارع عزیزم چجور رشته ایه من زیاد اشنای ندارم.کنکور چی دادین رتبتون چندشد اینده شغلیش چیه اگ دوست داشتین جواب بدین لطفا میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
من_منم_دیگه عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 1115 عزیزم چجور رشته ایه من زیاد اشنای ندارم.کنکور چی دادین رتبتون چندشد اینده شغلیش چیه اگ دوست دا ... فرهنگیانه زیر مجموعه مشاورهکنکور انسانی دانشجو معلم 🍁
hesearamesh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 8131 امسال کنکور دادم ، دانشجوی پزشکی ام واقعا خوشبحالتمیشه ازدرس خوندنت بگی از کی شردع کردی و کلاس نیرفتی مشاور داشتی مدرسه عادی بودمن امسال کنکوریم ولی اصن هیچی نمیتونم تست بزنم بنظرت چرا؟یه مبحثیو میخونماخوبم میخونم ولی تسسسست خیلی فراتر ازکتاب و درسنامست.میشه یکم راهنماییم کنی میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
bahar79n عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 2302 چه خوب عزیزم میشه از درس خوندنتون بگین ازکی شروع کرده بودین و...رتبتونم دوست داشتید میگید من از سال یازدهم تست زنی رو شروع کرده بودم ولی خب بدون برنامه درس میخوندم و یکسال هم پشت کنکور بودمبرای دو درس هم که ضعف. داشتم کلاس کنکور شرکت کردمرتبمم زیر ۲۰هزار شد
از_آمازون_اومدم عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 131 واقعا خوشبحالت میشه ازدرس خوندنت بگی از کی شردع کردی و کلاس نیرفتی مشاور داشتی مدرسه عادی بود ... حتما ، چ رشته ای هستی؟
hesearamesh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 8131 حتما ، چ رشته ای هستی؟ تج میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
hesearamesh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 8131 من از سال یازدهم تست زنی رو شروع کرده بودم ولی خب بدون برنامه درس میخوندم و یکسال هم پشت کنکور بودم ... موفق باشی عزیز میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗