2777
2789
عنوان

از خدا میترسم😑

1511 بازدید | 60 پست

خیلیییی از خدا میترسم برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدم ترس برم داشته خدا باید ب قلبت آرامش بده ن اینکه وقتی بهش فک میکنی نکیر و منکر بیاد تو ذهنت من فقط گناهم اینه ک حجاب ندارم اونقدرا هم حجابم بد نیست فقططططط ی ذره از موهای جلوم بیرونه وگرنه خیلی دلم پاکه ولی باز میترسم

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بخاطر اینه ک معتقدم خدا حجاب اجباریو دوس نداره مردم باید راجع ب حجاب خودشون تصمیم بگیرن

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
داداش منم مرگ رو تجربه کرده  امیدوارم تا ۱۰۰سالگی زنده باشه و خوش

چطور؟؟؟؟

یعنی نماز و روزه و ..‌درسته فقط یه کوچولو موهات بیرونه؟؟

آره دقیقا همه چیم درسته فقط ی کوچولو اونم ن خیلی زیاد چون خودم از بد حجابی بدم میاد موهام بیرونه 

خدا به اون بی رحمیی که سعی دارن نشونمون بدن نیس،به لطفش ایمان داشته باش(هرکی مخالفه ریپ نزنه که اگه حجاب نداری از مو آویزونت میکنن)

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤
اینم بخاطر اینه ک معتقدم خدا حجاب اجباریو دوس نداره مردم باید راجع ب حجاب خودشون تصمیم بگیرن

وا پس دیگه چرا میترسی وقتی به خودت اعتماد داری؟ به حجاب اجباری که معتقد نیستی خودتم که کاملا دل پاک میدونی دیگه ترسش کجاشه؟ حساس شدی

چرا عزیزم....خدا خیلی مهربونه

نمیدونم چرا این برنامه ها میخوان خدارو بد جلوه بدن.بقول حسن میری یاد خدا دلارو آروم میکنه ن فقط آدم خوبا دل همه ی آدمارو....خدا مهربون تر از چیزیه ک حتی فکرشو بکنی...ی کلیپ 5دیقه رو بگم همین الان میری گوش کنی؟عاشق خدا میشی

خدا به اون بی رحمیی که سعی دارن نشونمون بدن نیس،به لطفش ایمان داشته باش(هرکی مخالفه ریپ نزنه که اگه ...

من مخالفم خدا این همه خرج ما کرده بعد بیاد آویزونمون کنه جلاد خونه ک را ننداخته 

قرآن بهترین مرجع هست نه حرف مردم. قران بخون تا متوجه بشی خدای بزرگ چی دوست داره مطمئنم همونو انجام میدی