2777
2789
عنوان

صبوری خوبه تو زندگی؟

477 بازدید | 15 پست

به نظرتون صبوری تو زندگی مشترک خوبه؟من خیلی صبور بودم و همیشه گریه کردم و ریختم تو خودم ولی دردمو به هیچکس نگفتم و همه فک میکنن هیچ مشکلی نداشتم. اما جاریم با کوچیکترین مشکلی کنار نمیاد و همه رو خبر میکنه و همه بهش حق میدن. گاهی فک میکنم خیلی صبور بودم و انگار زخم خورده باشم اشکم میاد . به نطرتون من اشتباه کردم که هیچکس هیچی نفهمید

با خدا باش پادشاهی کن😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیس تو خودت بریزی ک عزیزم مهم اینه مشکلی اگه تو زندگی زناشوییت داری با همسرت حل کنی ن تو خودت بریزی 

درضمن جاری هم بسیار کار اشتباهی انجام میدن

همه چیز دارد آنکه تو را داشته باشد
😢

ادم گاهی باید حرف زد تا تخلیه بشه من میخوام از این ب بعد همینکارو کنم چیزی نگیم فک  میکنن دردی نداریم

هیچوقت از ازرشهایت واسه کسی دست نکش!!!!!!!  ک اگ ی روز اون ادم ازت دست بکشه  تو میمانی و یک عمر بی ارزشی😔
عزیزم صبوری با اینکه همچی تو خودت بریزی هیچی نگی فرق داره البته فکر کنم من جاریتم😁

به شوهرم که میگم 😁 اطرافیان منظورمه. جدیییی خودتی جاری😂😂😂😂

با خدا باش پادشاهی کن😎

بنظرم اصلا خوب نیست منم مثل جاریت بودم یه زمانی مشکلات رو جار زدم بین خانواده شوهر اما حق رو دادن به پسرشون من شدم آدم بده صبوری خیلی بهتره من دارم تمرین می کنم مثل شما بشم چون اگ به کسی نگی خدا می بینه خودش حل می کنه بخاطر اینک شما آبروریزی نکردی هواتو داره

بعدشم تا همین یکی دوسال پیش فامیل خودم همش می پرسیدن شما هنوز باهم دعوا دارین؟ ینی همه جا به عنوان زوجی هستیم که آبرو ندارن فقط دعوا بلدن

البته خودم ذاتی دختر آرومی هستم آبرو دارم اما امان از شوهرم کوچیک ترین چیزی میشه صداشو میندازه سرش از اون مردای عصبانی و دیکتاتوره برا همین تو زندگیم امنیت ندارم همش استرس همش ترس همش آرزوی مرگ

به شوهرم که میگم 😁 اطرافیان منظورمه. جدیییی خودتی جاری😂😂😂😂

به نظرم کلا ادم زیر و بم زندگیش به کسی نگه بهتره 

اطرافیان فقط محبتتون به همدیگرو ببینن

اره فقط مجردم شوهرمو بفرست بیاد😂😐

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
بنظرم اصلا خوب نیست منم مثل جاریت بودم یه زمانی مشکلات رو جار زدم بین خانواده شوهر اما حق رو دادن به ...

اره منم همیشه از اینکه به عنوان یه زن و شوهر که دعوا دارن شناخته بشیم ترسیدم. امیداوارم کارم درست بوده باشه. 

با خدا باش پادشاهی کن😎