2777
2789
عنوان

مراقبت پوستی

309 بازدید | 64 پست

دوستان سلام، شبتون بخیر، لطفا محصولات بهداشتی( دورچشم، تونر، آبرسان، مرطوب کننده شوینده، سرم، ماسک  و..)روغن های گیاهی ، لوسیون و هرچیزی که تو روتین پوستی تون استفاده میکنید و براتون مفید بوده رو اینجا به اشتراک بگذارید، درمورد روتین پوستی ۳۰سال و بالای ۵۰سال هم لطفا نظرتون بگید. پیشاپیش از اینکه راهنمایی میکنید ممنونم

یکی منو لایک کنه

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک کردم، حالا به چه دردی میخوره؟؟

خاستم کسی چیزی گف بیام ببینم 

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.
برا ۳۰ به بالا سرم‌ها عالین، خودم همه چی واسه پوستم استفاده میکنم و خداروشکر روز به روز بهتر میشه😍 ...

پوستتون چربه؟ 

عزیزم تاپیک منا دنبال کن هر دفعه کرم و ماسکهای و روغنهای حرفه ای و غیر تکراری را معرفی میکنم کلاژنساز و ضد چین و چروک و واقعا موثر.بعدش هم سرچ در گوگل و مطالعه کنید بعدش که مطمن بشیدبیهوده نبوده حرفام 

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

برندای اوردینری، اینگرید میه، کارلینا، باله آ، لورال، کاپریس، اتچ، لاکویینتا، اریکه سرم های خوبی دارن

ماسک هم لورال، بایواکوا، ایمجز، وان اسپرینگ، انیپک، باله آ، garnier، کاریته، شیکی 

تونر لورال، garnier، نوتروژینا، اوسرین، مینگ کو

شوینده garnier، ساسکین، کدلی، اوتی، سلنز

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 49 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز