2777
2789
عنوان

کمک😭💔

75 بازدید | 8 پست

سلام من هرکاری میکنم لاغر نمیشم دکتر رفتم نشدم باشگاه رفتم شدم ۲کیلو ولی برگشت هنوزم دارم میرم کسی میدونه چیکار کنم میدونید بگین لطفا خسته شدم انق مسخره کردن😭💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم جلو خودمو بگیرم‌ نمدونم‌ چی بخورم اشتهام کم شه

خب مشکل همینه پس..  من ۳ ماه رفتم باشگاه۶ کیلو کم کردم

صبحونتو کامل بخور یچیز مث کره بادوم زمینی و تخم مرغ و اینها که سیر بشی‌ ناهارت نصف کن شامو سبک مث نون پنیر بخور

میان وعده هم حتماااا باید داشته باشی یچیزی مث شیرو خرما بخور که انرژی داشته باشه گرسنت نشه

یه مربی هست انلاین کارمیکنه اگ مشکل هزینه نداشته باشی فکرکنم بتونه کمکت کنه خیلی برنامه غذاییاش خوبه

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
من از هفته پیش تاالان4  کیلو زیاد شدم

چرا انقد

بخاطر تغذیه؟

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!