2777
2789
سلام خانما براتون ۲۰ تا صلوات میفرستم🤩 برای نقاشی آبجیم لایک بزنید😭😢 ممنون💖🤗🌷🌷🌷 ht ...

لایک کردم 

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

نمبشع تو الک کنی و بمالی ی کم تا آت آشغالای ریزش بره؟ 

یا بریزی تو سینی و جلوی پنکه تابش بدی..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چوبایی که بهش هست راهکار دارم .کشمشا رو بزار فیریزر و یه نصف روز بزار بمونه . یخ زد در بیار و تو کیسه پارچه ای بکوب به دیوار تا چوبیش جدا شه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

من فقط برای کندن دمش راهکار دارم

اونم این که بریزیش تو کیسه برنج و بزاری فریزر وقتی منجمد شد بکوبی به زمین چندبار بعد بریزی تو آبکش تکون بدی تا دم از کشمش جدا بشه

روش دارم اما نمتونم خوب

توضیح کامل بدم

اول که بریز تو سینی  مثل قدیمیا میزدن

یجوری بالا بلا پرتاب کن دوباره برمیگرده تو سینی و کشمش ها طرف خودت میمونه تو سینی چوپ و ات آشغالا جلو سینی بعد با دست بریز بیرون هی تکرار کن

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
واقعا همش کنده میشه؟ 

همش که نه ولی خیلی هاش کنده میشه . منم دو کیلو کشمش داشتم ماشالله پر چوب . این کارو کردم نصف بیشترش کنده شد ریخت ته کیسه . باقیشم خورد خورد پاک کردم . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

همه کشمشارو بزار تو فریزر بعد ک یخ زدن بیار بیرون با دستت قشنگ بمال بهم  همه اشغالاش جدا میشه 

کشمشا یخ نمیزنن ها فقط چوبش سفت میشه 

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱