2789
عنوان

بیاید خانما 🤕

73 بازدید | 10 پست

امروز داشتم باهمسرم درباره مردای اطرافم سوال میپرسیدم اکثرا باوجود داشتن زن دوس دخترم داشتن خدایی چرا مردا اینقدر چششون دنبال بقیس تا زن خودشون

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکل فقط مردا نیستن همجنسای ماهم هستن ک پیشنهاد ی مردی ک زن داره رو قبول میکنن

خیلی خیلی توفکرشم ک خدایا چجور دلی دارن این کار میکنن مردا هم همشون ها همشون زن دیگران میبینن ب تمام اندامش نگاه میکنن خیلیی بدده

خیلی خیلی توفکرشم ک خدایا چجور دلی دارن این کار میکنن مردا هم همشون ها همشون زن دیگران میبینن ب تمام ...

کلا همه بدشدن چه  اون مردایی ک باوجود زن خودشون چشمشون به ناموس مردمه چه اون خانومی ک پیشنهاد و قبول میکنه و ی زندگی رو خراب میکنه

کلا همه بدشدن چه  اون مردایی ک باوجود زن خودشون چشمشون به ناموس مردمه چه اون خانومی ک پیشنهاد و ...

اره خدایی اصلا از شوهرم چیزایی شنیدم درباره اونایی ک پرسیدم شاخ دراوردم همش توفکرم ک لعنت بهشون فقط

اره خدایی اصلا از شوهرم چیزایی شنیدم درباره اونایی ک پرسیدم شاخ دراوردم همش توفکرم ک لعنت بهشون فقط

من تو ی کارگاهی بودم بعد رئیس کارگاه ی مرد ۵۵ ساله بود ی خانوم مطلقه هم اونجا بود دیدم همش به این کمک میکنه از لحاظ مالی حقوق اون خانوم بیشتر از بقیه بود بعد اون اقا هم خودش زن و بچه داشت نوه داشت بعد گفتم این چقدر ادم خوبیه هوای ی زن تنهارو داره نگو صیغش بوده طرف شاخ دراوردم

من تو ی کارگاهی بودم بعد رئیس کارگاه ی مرد ۵۵ ساله بود ی خانوم مطلقه هم اونجا بود دیدم همش به این کم ...

دقیقا خدااانابودشون کنه فقط