چند سال پیش وقتی چیزی بابام واسم میخرید بعد چند دقیقه میگفت اره دخترای فلانی توی جونی کیفشون پر از پول بود الان چی هر کدوم سه تا طلاق گرفتن ، میگفت هرکس تو جونی خوشی کنه بزرگ بشه بدبخت هست😐
الان دیگه نمیگه ولی اون تو ذوق زدناش رو هیچ وقت یادم نمیره هیچ وقت اینم بگم که مادربزرگ مادریم هست
اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هـے تواز اینکه امروز مورد توجـہ همـہ هستـے خوشحال نباش تیتر اول روزنامه کاغذ باطلـه ی فرداست ـ๛☠🚮《 یکم که بزرگ شی و عقلت برسه،عین پرگار دور خودت یه دایره میکشی و هر کسی رو راه نمیدی توش!
هـے تواز اینکه امروز مورد توجـہ همـہ هستـے خوشحال نباش تیتر اول روزنامه کاغذ باطلـه ی فرداست ـ๛☠🚮《 یکم که بزرگ شی و عقلت برسه،عین پرگار دور خودت یه دایره میکشی و هر کسی رو راه نمیدی توش!