2777
2789

شوهرم دوست افغانستانی زیاد داره برا همشون ب کد ملی خودش و من سیمکارت میگیره بارها بهش گفتم کارت اشتباهه اونا ی خلافی کردن با این سیمکارتا چون ب اسم من و توعه پای منو و تو گیر میوفته اصلا حرف تو گوش این مرد نمیرهههههه

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نامزدم چنتا  کارگر افغان داره ک کارت بانکی ندارن ب اسم خودش براشون کارت گرفته ک حقوق بده بهشون من ک دلم میسوره میکم طوری نیس 

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁

به نام خدا 

کارت ملی اتو قایم کن

نرسیده به دریا🏖️                                                             اسمم ساحل🙂                                                                میشه برای شفای مادرم وسلامتی خوانوادم یه صلوات بفرستی🙏❤️
وا😐😐😐😐😐خب اونا خط نمیتونن خودشون بگیرن؟

سیم کارت نمیدن بهشون که

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

اما به نظرم اشکالی نداره ،داداشم هم چند تا کارگر داره براشون سیم کارت گرفته

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
منم نامزدم چنتا  کارگر افغان داره ک کارت بانکی ندارن ب اسم خودش براشون کارت گرفته ک حقوق بده به ...

کارت بانکی طوری نیست سیمکارت فرق داره اگ خلاف کردن کسی شکایت کرد سیمکارت ب اسم منه بدبخته میان یقه منو میگیرن 

کارت بانکی طوری نیست سیمکارت فرق داره اگ خلاف کردن کسی شکایت کرد سیمکارت ب اسم منه بدبخته میان یقه م ...

نه شاید بهت چیز بگن ولی بعد میفهمن ک دست اوناس بعدم افغانی بدبخت زحمت کشه خلافش کجا بود 

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁
اما به نظرم اشکالی نداره ،داداشم هم چند تا کارگر داره براشون سیم کارت گرفته

خطرناکه یهو اومدی مزاحم یکی شدن یا کسی کر تهدید کردن یا هر کار خلاف دیگه ای وقتی سیم کارت ب نام منه همه چی میوفته گردن من ن اونا