ار21 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 1208 عنوان خانوما صورت گرد خوبه یا کشیده؟ 380 بازدید | 28 پست ؟ 1400/07/14 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrs_narges عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1608 به هر کسی یه چیز میاد بحَقّ الحُسَین. اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه. ابا عبدلله الحسین علیه السلام. فقط ظهور امام زمانم
drmz عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 3746 یه چیزی بین اینا اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99089 هردو وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
قورمه؛سبزی عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 10278 چون صورتم گرده گرد .ولی لبخند رو صورت کشیده قشنگ تره به نظرم مخصوصا اگه گونه داشته باشن
mrs_narges عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1608 به هر کسی یه چیز میاد مثلا من صورتم کشیده است خیلی بهم میاد بحَقّ الحُسَین. اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه. ابا عبدلله الحسین علیه السلام. فقط ظهور امام زمانم
lisa_z عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 2788 من کل اجزای صورتم گرده شورش دراومده😂کشیده دوس Got nothing to say
ایلشاه_هفتم عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 27838 من صورتم گرد بود الان کشیده شده نمیدونستم فرم صورت عوض.میشه 😎💚🐬
کاکتوس_مهربون عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 850 گرد از ۳ بهمن ۹۶ عضوم😊 این سومین کاربریمه😃 بزن باران هوا ابریست ، نفس بالا نمی آید.. بزن باران نوازش کن تن رنجور مردم را .. زمین حال بدی دارد...
کاملیا_z عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 6652 چون صورتم گرده گرد . ولی لبخند رو صورت کشیده قشنگ تره به نظرم مخصوصا اگه گونه داشته باشن اخه این چه عکسیه رو پروفایلت نامرد🥺 زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه