2777
2789
عنوان

گناه من چیه که نمیتونم برم مشهد 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 120 پست
همون روز سخته یه روز لاقل ب خودت استراحت بده اونجا،ب هر حال سختی داره برا خودش ان شا ا...ک ب نراد دل ...

بلیط هواپیما هم گرونه وگرنه با اون میرفتم اَه اَه 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما برو اهواز  برو شیراز برو بندر و قشم و کیش مردم در حال خندیدن، لباس های رنگ روشن، میزنن و ...

من اکثر جاهایی که گفتی رفتم 

شیراز قبول دارم

اما اهواز و قشم اینا نه 

خب بخاطر محل زندگیمون نوع لباسامون فرق داره   مثلا من ندیدم کسی تو اصفهان یا کرمان یا شهرهای دیگه لباس مدل محلی های قشم بپوشه

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
والا خوشتون میاد  کلی مشکی پوش غمگین ببینید؟

اصلانم غمگین نیستن شما اینجوری فکر می‌کنید 😶

والا ما شیرازیم همچین بزن و برقصم نداریماااا 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
خوشبحال مادرت بهش بگو یه دعا خاص برام کنه از اقا بخواد حاجتمو بگیرم بیام پابوسش

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
اره متاسفانه هواپیما نجومیه،خط راه اهن نمیتونی ؟

نگاه کردم

اصلا بلیط ندارن 😐😐😐 نمیدونم طرفیت تکمیلع چیه 

کلا مینویسه ناموجود ناموجود 😐😶

والا خوشتون میاد  کلی مشکی پوش غمگین ببینید؟

والا بخدا مشهدیا اینجوری نیستن     مشکی پوش غمگین چیع

نه راستش من واقعا ترجیح میدادم اصفهان یا همون شیراز شما باشم حرم آقا هم اکثر ما مشهدی اصلا نمیریم&n ...

تشریف بیار خونه ما شیراز قدمت رو چشم 🙏

من بخاطر کار. همسرم یه چند وقتی اونجا بودم خیلی دوست دارمش البته طولانی نشد چند هفته اما خوب وقتی بود هر ‌شب حرم 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

وای بخدا منم خیلی دوس دارم بریم مشهد بابام ک خودش اصلا ب خاطر کارش نمیاد نمیذاره منو مامانم بریم فقط یکی از دوستای مامانم هس کاروان میبره میگ اگ با اون برین اجازتون میدم برین 

اون خانمه هم باباش عمل کرده اینطور ک بوش میاد چن سال دیگ هم نمیره ک ما دنبالش بریم 😢😢😢😢

2790
2778
2791
2779
2792