2777
2789

استرس نمیخاد توکل به خدا شاید دوقلوهه 

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تمام راهو اشک رختم ازاسترس 😭

نترس بابا به خدا همین استرس خطرناکه

ایت الکرسی بخونو و اروم باش

چند نفر مونده نوبتت برسه

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹
زیادن پنج شش نفری هستن 

نترس توکل به خدا 

بارداری اولته!؟

اره عزیزم هشت هفتمه 

بسلامتی گلم

بهداشت فرستادت سونو قلب؟؟

بسلامتی گلم بهداشت فرستادت سونو قلب؟؟

نه گلم هنوز نرفتم بهداشت شش هفتگی اومدم گف فقط ساک دیده میشه برو دوهفته دیگه که الان باشه بیا دیگه ایشالااون هفته برم بهداشت