sonyaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 887 عنوان ریزش مو 54 بازدید | 7 پست شمام بعد کرونا موهاتون ریزش داره؟ و خدايي كه در اين نزديكيست ....... 1400/07/14 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parymaham عضویت: 1400/07/13 تعداد پست: 1471 من در حالت عادی داشتم کرونا ک گرفتم شدید تر شد مشت مشت موهام ریخت الانم کف سرم خالی و سفید شده من پلی کیستیکم هستم البته😔
_farima عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 4900 اره. من امروز روز 19کرونامه حالم کاملا خوب شده. هیچ علائمی ندارم ولی رهنوز قرنطبنه ام و خونه مامانم و مادرشوهرم نرفتم. فقط خستگی زیاد دارم ریزش مو هم دارم زیییاااااد. قرص زینک گرفتم امروز ظهر. بخورم. ولی بدون نسخه پزشک گرفنم و دو دلم بخورم😕 🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
sonyaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 887 اره. من امروز روز 19کرونامه حالم کاملا خوب شده. هیچ علائمی ندارم ولی رهنوز قرنطبنه ام و ... من که میخورم زینک ، اره منم علائم مدارم ولی ریزش موی شدید دارم ، مو نمونده برام خواهر و خدايي كه در اين نزديكيست .......
sonyaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 887 من در حالت عادی داشتم کرونا ک گرفتم شدید تر شد مشت مشت موهام ریخت الانم کف سرم خالی و سفید شده من پل ... وای منم کچل شدم ، قشنگ کف کله ام دیده میشه و خدايي كه در اين نزديكيست .......
_farima عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 4900 من که میخورم زینک ، اره منم علائم مدارم ولی ریزش موی شدید دارم ، مو نمونده برام خواهر چقد به چقد میخوری؟ هرشب میخوری. 🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
sonyaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 887 چقد به چقد میخوری؟ هرشب میخوری. هر روز یک عدد و خدايي كه در اين نزديكيست .......