یه مقدار پیاده رویم که زیاد میشه لباس زیرم کلا خراب میشه.ترشحات قهوه ای خیلی تیره 😭چیکار کنم؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
تو دو خدا جدی بگیر...بشین فعلا سرجات..از تهران میری کرج...خب معلومه دچار لکه بینی میشی...حتما هرشب شیاف استفاده کن...هفته ای یبارم آمپول بزن..میتونی امپول پروژسترونه آزادم بگیری ۲۵۰ رو هفته ای ی دونه بزن...این هعته های آخر خیلی مهم هستن
هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
حالا هم که مجبوری بری اینور و اون ور..سعی کن از کمر بند بارداری استفاده کنی...لکه قهوه ای نشون دهنده خونه...خونی که قبلا اومده و مونده...شاید جفتت پایینه...شاید بچه ات پایینه...استراحت خیلی مهمه
هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
تو دو خدا جدی بگیر...بشین فعلا سرجات..از تهران میری کرج...خب معلومه دچار لکه بینی میشی...حتما هرشب ش ...
تازه رفت و آمدم شروع شده خواهر☹این دانشگاهی که قبول شدم همش بازی سرم در میاره...یه ذره هم رحم ندارن..دعا کن این یکی دو روز کارمجور بشه راحت بشم استراحت کنم تا نینیم دنیا بیاد😢
والا میرم دکتر فقط میگه استراحت کن برام آمپول تجویز نمیکنه
حالا هم که مجبوری بری اینور و اون ور..سعی کن از کمر بند بارداری استفاده کنی...لکه قهوه ای نشون دهنده ...
جفتم پایین نییس....احتمال زیاد بچم پایینه چون موقع راه رفتن خیلی فشار میاره به پایین تنم
توروخدا بیا جوابمو بده هفته ۳۱ م بخدا همش استراحتم امروز صبح لک دیدم رفتم نوار قلب و سونو خوب بود ولی نگرانم شیاف از اول میزارم و امپول پرولوتن سرکلاژم هستنم توروخدا نگرانم اخه ای وی افم علتش چیه لک؟راستی دکتر سونو گفت سر بچه پایینه احتمالا اون فشار اورده
پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ، گل بهشتی، من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم