2777
2789
عنوان

دختره داره حس دوست داشتنشو ...🤔

228 بازدید | 24 پست

این دخترایی که به یه پسر میگن من جای خواهرتم وفلان😅بعد به پسره میگن تو نباید  درگیر احساسات میشدی  فرافکنی میکنن؟😅یعنی حس خودشونو  دارن به پسره نسبت میدن؟😐یکی از دوستام اینجوریه😐چرا اخههه😖😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@سالووووومه عزیزم میشه بگی نماز برای خونه هه چی بود یجا تو تاپیک دیدم گفتید یادم رفت اسکرین بگیرم....

اش رو میخوام درست کنم نمازمش رو نمیدونم میشه تا فردا بهم بگی؟؟؟ 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آره بعضی وقتا یکیش خودممم😂😂😂😂😂😂

عععع چرا😅😅چرا اخه مثلا دوستم له پسره میگه نباید وابستم میشدی😐برلی چی حس خودشونو به طرف مقابل نسبت میدن؟متوجه نمیشم

عععع چرا😅😅چرا اخه مثلا دوستم له پسره میگه نباید وابستم میشدی😐برلی چی حس خودشونو به طرف مقابل نسبت ...

نمیدونم

من فقط با پسری حرف بزنم روش کراش دارم ولی بهش میگم داداش😐🤞😂😂😂

اگه دنیا جای خوبی بود که اسم قبرستوناش بهشت نبود...!
نمیدونم من فقط با پسری حرف بزنم روش کراش دارم ولی بهش میگم داداش😐🤞😂😂😂

میخوای منوجه حس درونیت نشه. اینو میفهمم😅ولی اینکه به پسره میگن تو عاشقمی رو نمیفمم

من بهشون میگم داداش 😂😂😂

میخوای یه وقت شک نکنن و متوجه علاقه درونیت نشن؟ اینو متوحه میشما اینکه  به پسره میگن تو نباید وابسته میشدی  وتو عاشقم شدی ونمیفمم چرا

@سالووووومه   عزیزم میشه بگی نماز برای خونه هه چی بود یجا تو تاپیک دیدم گفتید یادم رفت اسکرین ...

سلام گلم اون آش نماز نداره اشتباه متوجه شدی

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی