2777
2789

چکار میکنین اروم بشین 

برای یکی از دوستام میپرسم که مادرش فوت کرده 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

عکساشو نگاه خاطراتشو مرور

بعد خوابشو میبینم

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای وای 

منم دارم دیوونه میشم 

داییم دو ماه پیش فوت کرد 

۳۶ سالش بود بر اثر کرونا

هم بازیم بود

درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!

میرم سر خاکش باهاش حرف میزنم

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑

خیلیییی براش ناراحتم نمیدونم چطور ارومش کنم

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
شما یمن بگو من چیکار کنم😔😔😔

عزیزم براش قرآن بخون به نیتش کار خیر کن بیا الان براش سوره یاسین بخونیم بعدم به این فک کن رفته پیش خدا جای بد ک نرفته😢

عزیزم براش قرآن بخون به نیتش کار خیر کن بیا الان براش سوره یاسین بخونیم بعدم به این فک کن رفته پیش خ ...

اووووووف بعد مرگش دیگه خدا رو دوس ندارم

آخه چ جوری دلش اومد داییم ببره

با دو تا بچه دوقلو سه سال و نیمه 

ک هی میگن بابا کووووو

درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
اووووووف بعد مرگش دیگه خدا رو دوس ندارم آخه چ جوری دلش اومد داییم ببره با دو تا بچه دوقلو سه سال و ...

عزیزم 😔😔😔😔😔

برای اینکه روحش شاد باشه به بچه هاش محبت کن 

اووووووف بعد مرگش دیگه خدا رو دوس ندارم آخه چ جوری دلش اومد داییم ببره با دو تا بچه دوقلو سه سال و ...

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم ، روحشون قرین رحمت الهی 

خدا درد میده ، صبرشم میده 

توکل کن بر خدا ، خدا خودش هوای اون طفل معصوم ها و مادرشون و بقیه بازماندگان رو داره 🖤

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚