2777
2789
عنوان

طلا بفروشیم؟

206 بازدید | 18 پست

دوستان مادرم یه مقدار طلا داره سال ۹۵ گرمی ۱۲۰ هزار خریده، الان طلا داره میاد پایین کم کم به نظرتون بفروشه پولم بندازه حساب بانکی سود بگیره؟ به نظرتون طلا ارزون تر از این میشه مثلا گرمی ۷۰۰؟ 

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند گرم داره؟ پولی که از بانک قراره بگیرین چقدر میشه؟

شیش  تا النگو الان میشه حدود ۵۰ تومن، بانک گفته شود ۱۸ درصد

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

عمرا زیر ۱ میلیون هیچ وقت نمیشه مطمئن باش

آها خوبه پس آخه میگه اگه بشه زیر یه میلیون دق میکنم خخخخخخ

۵۰ تومن سود آنچنانی بهتون نمیدن. حالا بازم هرجور صلاح میدونین

من بهش میگم نفروش چون به ب قول شما سود آنچنان نمی‌دن اگه زیر یه میلیون میاد خیلی عالیه