nahanbanoo مدیر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 936 عنوان مشاعره😊 | مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 190 پست سلاماگر مایل هستید،بیاید مشاعره کنیمبا حرف پایانی شعر نفر قبلتون شروع کنید😊همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی غم مخور،شاد بزی زانکه جهان میگذرد.. 1400/07/14 | 15:54 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 نخواند بر گل رویت چه جای بلبل باغ غصه ی بی سر و سامانی من گوش کنید گفتگوی من و حیرانی من گوش کنید درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
shaamim عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 922 نگفتمت مرو آنجا ک اشنات منم درین سراب فنا چشمه ی حیات منم می رسد روزی که شرط عاشقی دلدادگی است ان زمان هر دل فقط یکبار عاشق میشود
hxylcz عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 420 روزها فکر من اینست وهمه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم من نگویم ک مرا از قفس آزاد کنید /قفسم برده ب باغی و دلم شاد کنید
arya_stark عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 1514 یاد باد آنکه سر کوی توام منزل بود دیده را روشنی از خاک درت حاصل یود دوش دیدم ک ملائک در میخانه زدندگل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند ⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 می رسد روزی که شرط عاشقی دلدادگی است ان زمان هر دل فقط یکبار عاشق میشود دردا ک طبیب صبر می فرماید وین نفس حریص را شِکَر می باید درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند در نومیدی بسی امید استپایان شب سیه سپید است @تنها000 بیا مشاعرع ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
سزی عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 5553 میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است تورو دوست دارم تویی ک شدی تموم زندگیم با ارزوی رهایی از ارزوها...
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 دوش دیدم ک ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند داشتم دلقی و صد عیب مرا می پوشیدخرقه رهن می و مطرب شد و زنار بماند درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
shaamim عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 922 دردا ک طبیب صبر می فرماید وین نفس حریص را شِکَر می باید دست طمع چو میکنی پیش کس دراز پل بسته ای که بگذری از ابروی خویش
arya_stark عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 1514 من نگویم ک مرا از قفس آزاد کنید /قفسم برده ب باغی و دلم شاد کنید دل می رود ز دستم صاحبدلان خدارا دردا که راز پنهان خواهدشداشکارا ⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 در نومیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است @تنها000 بیا مشاعرع تو مپندار ک مهر از دل محزون برود درد آنجا ک عمیق است ب حاشا بکشد درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
ماهی_سیاه_کوچولو__ عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 586 دست طمع چو میکنی پیش کس دراز پل بسته ای که بگذری از ابروی خویش شب است و شمع و شراب و شیرینی غنیمت است چنین شب ک دوستان بینی درد من حصار برکه🕳 نیست.درد من زیستن با ماهیانی🐟🐠🐡ست ، که فکر دریا🌊🌊🌊 به ذهنشان 🧠 خطور نکرده است !!!
یه،بنده،خدا عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 20075 پرورده عشق شد سرشتمجز عشق مباد سرنوشتم@تنها000 💔 ۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
سزی عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 5553 دست طمع چو میکنی پیش کس دراز پل بسته ای که بگذری از ابروی خویش شبی پرسیدمش با بیقراری ک غیراز من کسی رادوست داری دوچشمش اشک شد از شرمساری میان گریه هایش گفت اری با ارزوی رهایی از ارزوها...