2777
2789
والا من 350 تومن بیکینی رو دادم اولین جلسه بود

کدوم شهر؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
چراااا

الکی پونزده جلسه مارو کشوند اونجا برا خودش درامد درست کرده بود درحالیکه نهایت ده جلسس.

یه جلسه قشنگ کار میکرد میزد میبرد. جلسه بعد تحریک میکرد درنیومدن. به لطفش موی چونه و گلو نداشتم دراورده بودم .رفتم دکتر هورمون خوب شد.

بنظر من اگه مو زیاد داری اول یک متخصص هورمون و غدد برو بعد برو لیزر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من خوب نبود دوبل کرد

اخه شاید مشکل هورمونی داشتی

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
نه خداوکیلی اولش اونقدری نداشتم که اخر لیزرا شد😕موی زخیم مردونه میگمااااا. قبلش کرکی بود و قشنگ با ...

جسارتا کجاتو میرفتی؟😬

نه خداوکیلی اولش اونقدری نداشتم که اخر لیزرا شد😕موی زخیم مردونه میگمااااا. قبلش کرکی بود و قشنگ با ...

خب طبیعیه ، کسایی که موی بدنشون نازک و کرکیه نباید لیزر برن چون نتیجه عکس میده :/

اینو نمیدونستین؟

منتظر ..🤍🍃
جسارتا کجاتو میرفتی؟😬

عین ندید پدیدها فول بادی میرفتم جاهایی که مو نداشتم میزدم.

اصلا بالای بیکینی دستگاه ردش سفید مونده یه تیکه. مث حالتیکه برنزه میکنن ولی جای لباس زیر سفیده. خودم سبزه ام بعد حالت مربع دستگاهو دیر جابجا کرده انگار اونجا لک افتاده پوستم سفییییییید سفیییید

خب طبیعیه ، کسایی که موی بدنشون نازک و کرکیه نباید لیزر برن چون نتیجه عکس میده :/ اینو نمیدونستین؟

چرا اتفاقا به خانومه گفتم گفت هر وقت نیش زدن با تیغ بزن تا سیاه بشن و خوب جذب کنن اشعه رو

درد داره؟ روشنم میکنه پوست رو؟ به نظر شما ماسک خونگی چی برای روشن کردن بعضی از نواحی بدن خوبه؟ به ...

نه اونقدرا درد نداره بستگی به اپراتورش داره که وارد باشه یانه .یه درجه پوست روشن‌تر میشه 

والا ماسک رنده سیب زمینی  میگن خوبه برا سفیدی