2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

480 بازدید | 16 پست

طلاق عاطفی گرفتیم نه حرفی میزنیم باهم نه با خانواده هامون رفت و آمد داریم خیانت هم که میکنه فقط موقع نیاز جنسیش میاد سمتم با اینکه دوسم نداره همیشه با حرفاش اذیتم میکنه منم میخوام کلا فقط هم خونه باشیم به نظرتون کار درستیه کیا تجربه دارن یه بچه هم داریم

خدایا شکرت برای چندمین بار معجزه تو تو زندگیم دیدم هزاران مرتبه شکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اجازه نده نزدیکت بشه خب.وقتی خیانت میکنه دیگه چرا میاد سمت تو.مریضی اینا نگیری ازش

تا الان نمیخواستم ب این نقطه برسیم چون نیاز منم هست ولی دیگه نمیتونم بحاطر خیانتش

هنوز که چیزی از ازدواجتون نگذشته چرا اینقدر زود اینجور شدین؟

نمیدونم بیشتر خانوادش خودشم فقط خانوادش براش مهمن حالام ک اونا از من بدشون میاد دیگه وضعیتمون خراب تر شد

تا الان نمیخواستم ب این نقطه برسیم چون نیاز منم هست ولی دیگه نمیتونم بحاطر خیانتش

اره.البته عزیزم من و کسایی که اینجا نظر میدیم نه تخصص داریم نه علمشو.از یه مشاور کمک بگیر حتما.

از یه مشاوره خانواده خوب جهت راهنمایی کمک بگیرید چون اگر واقعا به این سردی در اوایل ازدواج باشید قطعا باید واسه مشکل فکر اساسی بکنید.

زندگی همین لحظه هاست که باید قدرش را دانست.🌹🌹در مورد طب سنتی ، اندک اطلاعاتی دارم که اگر بتونم به کسی کمکی کنم خوشحال میشم .☺
از یه مشاوره خانواده خوب جهت راهنمایی کمک بگیرید چون اگر واقعا به این سردی در اوایل ازدواج باشید قطع ...

مشاوره هم نمیزاره برم ک 

مشاوره هم نمیزاره برم ک 

خودتون در ابتدا تنهایی برید و واسه جلسات بعد از مشاور جهت اوردنش راهنمایی بگیرید

زندگی همین لحظه هاست که باید قدرش را دانست.🌹🌹در مورد طب سنتی ، اندک اطلاعاتی دارم که اگر بتونم به کسی کمکی کنم خوشحال میشم .☺