2777
2789
عنوان

کمک مالی

132 بازدید | 6 پست

سلام خانما ترا به خدا اگه کسی هست و میتونه بهم کمک کنه ممنون یه دختر خانومی  چن روز دیگه بعد از ماه صفر عروسیش هست و یه کم از جهازش ناقص باباش معتاد و مامانش با کار منزل و بافتن قالی خرج خانوادش رو میده جاهاز انچنان هم براش نگرفتن اونجور که یقیه میدن چون در وسع مادر نبود  ولی خوب بعضی از وسایل مثل سرویس قابلمه و سرویس چوب و پرده براش نگرفتن  و پول یه خورده از وسایل هم بدهکارن اگه امکان داره وکسی از نظر مالی میتونه کمک کنه تا این وسایل براش فراهم کنیم به خدا قسم نیاز دارن خیلی ممنون اجرتون با امام حسین

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴

خیرین شهرشون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیرین شهرشون

تو روستا زندگی میکنیم و رو قباله ازدواج برلش ی بخاری و فقد دادن چن جا هم خیریه رفتن گفتن باید بی پدر باشه یعنی یتیم تا بهش تعلق بگیره

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴