2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا اینقد بزرگه و رحیم و بخشنده که اگه توبه واقعی و از ته دل بکنه ادم و دیگه اون کارو انجام نده میبخشه ...وگرنه همه مون پر از گناهیم

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد

خدا همه گناهان رو میبخشه فقط یکی ک اونم حق الناسه و باید از کسایی ک درحقشون بد کردی حلالیت بگیری مثل غیبت

پیامبر میگه خدا حتی زنا رو هم میبخشه ولی غیبت کردن رو نه

با ارزوی رهایی از ارزوها... 

یه کلیپ راحب همین دیده بودم از حاج آقا قرائتی دقیق یادم نیست که میگه اون گناه اگه پیامبرم واسطمون بشه خدا نمیبخشه اما یادم نیست درست چه گناهی بود 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

خدا «قُلْ یا عِبادِیَ الَّذینَ أَسْرَفُوا عَلی أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللهِ إِنَّ اللهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمیعاً، إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحیم»
بگو ‌ای بندگان من که بر خویشتن زیاده روی (گناه) کردید، از رحمت خدا ناامید نشوید، خدا همه گناهان را می‌آمرزد که او خود آمرزنده و مهربان است.
ترتيل آیات ۵۳ الی ۶۱ سوره زمر - قاری شیخ مشاری العفاسی

چهارده صلوات لطفا برا حاجتم بفرستید

اون همه داستان هست از زمان پیامبرا و همین الان ک خدا چ زنای زنا کار مردای زنا کار .‌افراد دزد یا قاتل یا خیلی چیزای بد دیگه رو بخشیده....هرکیم میگه نمیبخشه دروغه

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد

آها  یادم اومد گناه کسی که فساد رو رواج بده خدا نمیخشه 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً